Damat ziyaretinde ne hediye götürülür?

wisp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2008
24
0
86
Diğer
Kızlar, nişanlımın evine ilk kez ailece gidicez. Kayınvalidem bizim eve gelişlerinde bana hep takı, giysi gibi hediyeler getirdi. Şimdi de ziyaret sırası bizde, ama nişanlım (biraz kilo problemi olduğu için) ne getirirsen getir ama ne olur kıyafet getirmeyin diye rica etti bana.. Ayrıca spor giyindiği için kravat, kol düğmesi gibi aksesuarlar da götüremeyiz.

Peki ne götürücez biz ona hediye olarak? senağlama

iki gündür düşünüp duruyorum, uykularım kaçıyor ama aklıma hiçbir şey gelmiyor, eğer damada hediye olarak gidebilecek bir şeyler biliyorsanız ne olur yardım edin..

Son düzenleme:
Canım neden illa kıyafet götürüyosun yani normalde böle bişe yok diye biliyorum. Genelde tatlı götürülür ev baklavası veya pastaneden alınmış bi tatlı. Eğer illa nişanlına bişe götürmek istiyosan küçük şeker bi sepet içine kişisel temizlik malzemesi yani parfüm traş sonrası kremi traş losyonu banyo köpüğü vs böle bi sepet yaptırabilirsin.

sen kızsın tabiki sana giyis, takı vs. getirecekler
ama erkeğe giyisi felan getirmek şart değil hata bana göre çok gereksiz
kullandığı bir parfüm olabilir traş losyonu olur böyle şeyler getirsene
bir kutuda tatlı
dah neolsun

arkadaşımın dediğine katılıyorum,illa kıyafet götürmek zorunda değilsin...bi paket çikolata da olur...

Teşekkürler kızlar.. Tatlı ve börek yapıp götürücez zaten de, hani bana özel gelen hediyelere de bir karşılık vermek gerekir gibi düşündüm..

Parfüm, losyon vs hiç aklıma gelmemişti, çok teşekkürler. Ohh, rahatladım şimdi valla..

sana elbette hediyeler getirmek zorundalar.ama senin birşey götürmene gerek yok.ama için rahat edecekse çiçek,tatlı veya pasta götür.eşim nişanlıyken bana hep çikolata ve çiçek gitirirdi.işinden dolayı hafta sonları gelir ve her zaman çikolata getirirdi.ama artık hiç almıyor.çünkü onun getirdiği çikolataları bitiremediğim için komşu çocuklarına dahi verirdim.oda kızdı ve sana çikolata almayacağım dedi.tabi evlendikten sonra.aslında şimdide çikolata alır ama o zamanki gibi gümüş tepsiler veya şekerlikler içinde değil. nişanlık döneminin keyfini çıkar.evlenince pek görülmüyor.

Bence çok şık bir terlikte ekleyebilirsin sepete yada cüzdan kemer takımları var onlardan da olabilir arkadaşım , kayınvalidenede güzel bir buket çiçek yaptırdınmı işlem çözülür.

Kolay gelsinn

:dance: çok teşekkürler valla.. her şey o kadar yeni ki, insanın kafası karışıyor ilk başlarda heyecandan

Hehe, evet ben de öyle tahmin ediyorum, güzel günler bunlar.. inşallah çok aramam bu günleri..

bence losyon sey süper fıkır ... yada ılla hedıye olsun dıyorsan ayakkabı flnda olabılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…