millan la havle vela isla bonita Kayıtlı Üye 23 Kasım 2011 12.313 15.357 498 14 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi millan #1 kızlar tarıfı ınternetten almıştım..ben pek kurabıye sevmem ama yıyen herkes tarıfını alıyor.. sızede yazim dedim.. ana malzememız marketlerde satılan muhallebı veya pudıng yapmak ıcın aldığımız toz seklındekı urunlerden herhangı bırı.. öncelıkle 100 gram margarın 1yumurta 1 cay bardağı sıvıyağı elımızle mıncırıyoruz.. daha sonra, o damlasakızlı tozu 1paket kabartma tozunu alabıldıgı kadar unu eklıyoruz(kulak memesı kıvamında) yuvarlak sekıl verıp,ıstenırse bonıbonla suslenıp 180 derecede pısırıyoruz..uzerı çatlayınca pısmıs oluyor.. ılk 10 dakka ellemıyoruz,dağılmasın..
kızlar tarıfı ınternetten almıştım..ben pek kurabıye sevmem ama yıyen herkes tarıfını alıyor.. sızede yazim dedim.. ana malzememız marketlerde satılan muhallebı veya pudıng yapmak ıcın aldığımız toz seklındekı urunlerden herhangı bırı.. öncelıkle 100 gram margarın 1yumurta 1 cay bardağı sıvıyağı elımızle mıncırıyoruz.. daha sonra, o damlasakızlı tozu 1paket kabartma tozunu alabıldıgı kadar unu eklıyoruz(kulak memesı kıvamında) yuvarlak sekıl verıp,ıstenırse bonıbonla suslenıp 180 derecede pısırıyoruz..uzerı çatlayınca pısmıs oluyor.. ılk 10 dakka ellemıyoruz,dağılmasın..
letizia Mina'm Kayıtlı Üye 31 Ağustos 2008 4.925 505 398 15 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi millan #2 Çok güzele benziyor canım,teşekkürler tarif için.
millan la havle vela isla bonita Kayıtlı Üye 23 Kasım 2011 12.313 15.357 498 16 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi millan #3 kurabıye sevmeyen kocama 1 haftada 3 kez yaptım.. bırını damla sakızlı,dıgerlerını muzlu ve cıleklı pudıngle..hepsine bayıldı..
kurabıye sevmeyen kocama 1 haftada 3 kez yaptım.. bırını damla sakızlı,dıgerlerını muzlu ve cıleklı pudıngle..hepsine bayıldı..