Tatlı Tarifi Damla Sakızlı Muhallebi

duygu2008

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2007
1.139
2
116
41
İstanbul
çok pratik ve çok lezzetli

1 litre süt
125 gr margarin
1 su bardağı toz şeker.
1 yemek kaşığı tepeleme nişasta
3 yemek kaşığı un
1 paket vanilya vanilya
4-5 tane damla sakızı

malzemelerin hepsini derin bi tencere koyup ateştin altını yakmadan önce iyice bi çırpın...orta ateşte sürekli karıştırın...kaynamaya başlayınca ateşten alıp 5 dak.mikserde yüksek ayarda çırpın..borcamı soğuk suyla çalkaladıktan sonra karışımı dökün...eğer akşamdan yaparsanız daha iyi oluyorr..

Eklentiler

• $duygu rüstem 479.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 350
Son düzenleme:
cok guzel gozukuyor walla canım elleıne saglık
ben bunu damla sakızıyla dıılde normal falım sakız ekleyıpte yapıyorum o zamanda cok guzel oluyor aynı damla sakızı gıbı .......damla sakızı bulamazsan dene bak begeneceksın .....

ellerine saglık arkadaşım....
canım istedi bak şimdi :)
tarifini aldım....

bu damla sakızı minicik şeffaf görünümlü olanlardan mı yoksa 5 li falım paketi olanlardan mı ?

benimde sürekli yaptığım bir tariftir.hem hafif hem pratik hemde lezzetli.ellerinize sağlık..

[/COLOR][/I][/B]...
bu damla sakızı minicik şeffaf görünümlü olanlardan mı yoksa 5 li falım paketi olanlardan mı ?

ben içine bildiğimiz falım sakız atıyorum 1 veya 2 tane.

canım bende damla sakızı bulamıyorum hani nerde satıldığını bile bilmiyorum ama falımla yapılma fikri iyi geldi bana normal içine atıyosun eriyor değilmi
arkadaşım emeğine sağlık buarada bembeyaz süper görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…