• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dananin Kuyrugu Koptu..

NeKHBeT

Violet Is The Humblest Of Flowers :)
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2013
479
199
123
36
Sevgili kk uyesi arkadaslarim,

Su andan itibaren dananin kuyrugu kopmus bulunmakta..esim ben ve kv arasinda buyuk bir kavga sonrasi burda sizlerle dertlesmek istedim...

Ben 14 aydir evliyim bazi borclar sebebi ile iki yil kv yaninda kalmayi goze aldim (ki cogu insan bunu yapmiyor..)

Gel gelelim kvnin karin agrisi hergecen gun buyudu de buyudu.. Bugun tum taslarini doktu.

En buyuk problemimiz su ki "Büyü"

Esimin tshirtu leke olur büyü der. Koltukta leke gorur büyü der. En son kendi bluzunde leke gormus.. esimi fiseklemeye calismis..ben odamdaydim... esim beni cagirdi ozmn anladim.. yuzume baka baka sen yaptin dedi... benim sarteller atti..girdik birbirimize.. esim beni bildigi icin allahtab sıkıntım yok o konuda..

Bende tepkimi gosterdim. Kp de yurt disindan dahil oldu konuya.. esim en son arabayi satip gidicez burdan diyince kv kuyrugu araya alip yanima geldi..

Ama yemezler.. sakin annene soyleme demeye basladi.. ben oksuz ya da yetim degilim.. saygimi korudum bu zmna kadar ama benimde annem var.. ben ankaradayim annem izmirde.. tabiki huzurum olup olmadigini bilmek zorunda.. bende annemin bitanesiyim..

Velhasil kelam kuyruk koptu..okuz oldu ortaklik bitti..

Derdimi paylastiginiz icin simdiden tesekkurler :)

esin senden yana olduysa sukret, sanslisin.. ama esinle iyiyseniz simdi anneni haberdar edip uzme, siz duzelirsiniz o unutamaz..

Sadece soyleyebilecegimi bilmesi icin oyle dedim.. kimse meydani bos bulmasin sonucta..evet esim yanimda..allah razi olsun ondan..

en iyisi kendi evinize cikmaniz iliskler daha kotu olmadan birbirine bakacak yuzunuz olsun ev ev ustune olmuyor

Kesiikli bncede annene haber etme cunku siz yarin iyi olursunuz ama anne yuregi iste surekli dusunur acaba kizim iyimi bise mi yapilolar banami soylemiyo diye kendi kendine stres yaparkiii hic gerek yok bnce ... İyi yanini soyle ama kotu olaylari yani esinle seni ln aranda oksun kvnin arasinda olsun anlatma xunku omur boyu aklinda suphe kalir acaba bu.kiz mutsuzda soylemiyomu diye genede siz bilirsiniz tabi

Sadece soyleyebilecegimi bilmesi icin oyle dedim.. kimse meydani bos bulmasin sonucta..evet esim yanimda..allah razi olsun ondan..
o zaman sanslisin iste.. evinizi ayirin.. esin zaten seni hakli gorduyse de vidi vidi etme :) adam bunalmasin

Yorumlariniza cok tesekkur ederim..anneme anlatmadim ama o oyle bilsin.. cok cok kisa bir sureye tasiniyoruz zaten.. ben kendi ailemin evinde büyü kelimesini hic duymadim bile.. ama iftira her yerde iftira...

Sevgili kk uyesi arkadaslarim,

Su andan itibaren dananin kuyrugu kopmus bulunmakta..esim ben ve kv arasinda buyuk bir kavga sonrasi burda sizlerle dertlesmek istedim...

Ben 14 aydir evliyim bazi borclar sebebi ile iki yil kv yaninda kalmayi goze aldim (ki cogu insan bunu yapmiyor..)

Gel gelelim kvnin karin agrisi hergecen gun buyudu de buyudu.. Bugun tum taslarini doktu.

En buyuk problemimiz su ki "Büyü"

Esimin tshirtu leke olur büyü der. Koltukta leke gorur büyü der. En son kendi bluzunde leke gormus.. esimi fiseklemeye calismis..ben odamdaydim... esim beni cagirdi ozmn anladim.. yuzume baka baka sen yaptin dedi... benim sarteller atti..girdik birbirimize.. esim beni bildigi icin allahtab sıkıntım yok o konuda..

Bende tepkimi gosterdim. Kp de yurt disindan dahil oldu konuya.. esim en son arabayi satip gidicez burdan diyince kv kuyrugu araya alip yanima geldi..

Ama yemezler.. sakin annene soyleme demeye basladi.. ben oksuz ya da yetim degilim.. saygimi korudum bu zmna kadar ama benimde annem var.. ben ankaradayim annem izmirde.. tabiki huzurum olup olmadigini bilmek zorunda.. bende annemin bitanesiyim..

Velhasil kelam kuyruk koptu..okuz oldu ortaklik bitti..

Derdimi paylastiginiz icin simdiden tesekkurler :)
Bende ole birini gormustum yemek bile yemiodu buyu vardir die piko tanisi konuldu bi rahatsizligi olabilir

Hehehe resmen kayinvalideniz oglunun ancak buyule falan evlenebilecegine kanaat getirmis.bence her gordugune buyu demesi bundan:)
Agzinin payini iyi vermissiniz tebrik ederim.esinizin size destek olmasida ayri guzel tabi.

Hehehe resmen kayinvalideniz oglunun ancak buyule falan evlenebilecegine kanaat getirmis.bence her gordugune buyu demesi bundan:)
Agzinin payini iyi vermissiniz tebrik ederim.esinizin size destek olmasida ayri guzel tabi.

Anlam veremiyorum bazen.. butun hafta calisiyorum.. ne kimsenin odasina girerim ne kimsenin esyasini ellerim.. ama yok yani.. hayat bize ogretmekten bikti.. biz tecrube etmekten bikmadik.. kimseye yaranamazsin..iyilikten maraz doguyor..

"Kişi kendinden bilir işi"
Sık sık kullandığım ve cok doğru buldugum sözdur. . Demekki kendisi sürekli büyü yaptırıyor ki seninde yaptırdığıni düşünüyor. Bu kV ler karın ağrısı anlaşılması zor insanlar . Ama tartışma hayırlı olmuş ne güzel kendi yuvana gideceksin. . Yine de geçmiş olsun tatlım. Hiç prim verme geri adım atma kalsın bir başına ..

Degerli yorumlariniz icin tesekkur ederim.. derin bir sessizlik hakim.. hayirlisi diyelim :)

çıldırmış sanırım kv... neyse ki yakın zamanda çıkcaksınız evden, az daha sabredin.. neyse ki enişte yanınzda

Kisi kendinden bilir isi. Demek ki buyuyle ugrasan biri. Umarim bir an once kurtulursunuz o evden...

Bence sukredin ki boylelikle ayriliyor ev
Bence kendinize koruyucu dualar okuyun kv yanlis yollara sapma olasiligina karsi

Hayir kv kafasini buyuyle bozmus.. israrla ve israrla sen yaptin diyor..soyle bi dusundum..kendi kendime dedimki buyu yapmis olsam niye hala kv yaninda durayim..kimseyide kendime baglamadigima gore kvde benle sut kuzu olmadigina gore ortada buyu yapilcakta bisi yokmus zaten :)) Allah boyle insanlarla karsilastirmasin cumlemizi.(amin)

Back
X