rutin kontrolume gittiğimde doktorum ayrıntılı ulturasonla yaptığı incelemede bebeğin beyninde beyinciğin olduğu yerde bi sıvı birikintisi tespit etti ve bunun çok önemli olduğunu ya kromozomla ilgili bir sorun olabileceğini yada başka bir beyin sorunu olabilceğini belirtti bunun için başka doktorlarada görünmem gerektiğini söyledi Prof. Rıza madazlı yı tavsiye etti ertesi gün ona gittim amniyosentez için oda ayrıntılı ulturasnda aynı tanıyı koydu amniyosentezi yaptı 3 hafta bekliycez ayrıca fetal mr çekilmesi gerektiğinin sonucun beyin cerrahlarının incelemesi gerektiğini belirtti hiçbirşeyde olmayabilir diye belirtti ama ben pek inanamadım çünkü beyinde olmaması gereken bir sıvı birikimi bariz görünüyordu dünyam elbette ki yıkıldı bu iki günde yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum herşeyin en başta hayırlısı
internette araştırmalar yaptım ama böyle bir durumla ilgili örneğe çok rastlamadım böyle şeyler başına gelipte temiz sonuçlar elde edenler oldumu bilgi verirseniz çok çok çok sevinirim
internette araştırmalar yaptım ama böyle bir durumla ilgili örneğe çok rastlamadım böyle şeyler başına gelipte temiz sonuçlar elde edenler oldumu bilgi verirseniz çok çok çok sevinirim