Dandy walker

Tubdur32

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2015
1.306
786
123
35
Bu ismi ilk defa dün duydum çünkü 25000 bebekten birinde görülen birseymis. 36 haftalık hamileyim 30 haftaya kadar bebeğim dee hiçbir şey yoktu. 30. Haftada hidrosefali(beynin şu toplaması ) olabilir dediler ardından hafif hidrosefali dediler. Ama beynin loplarini birbirine bağlayan bir köprü olan korpuz kolezyumun gelişmemiş olduğunu agenezi olduğunu söylediler bunlarla beraber kafanın arka kısmında da genisleme varmış ( mega sistema magna ) bunların hepsi o hastalığı gösteriyormuş
İlerleyen dönemlerde hem bedensel hem zihinsel engelli olacakmış
o kadar çok yüreğim yanıyor ki çok üzülüyorum
Ya ona bakmazsan ya onu kırarsam çok korkuyorum
Lütfen bana dua edin

Bebeğinizin ve siz Nasılsıniz iNS sorun yoktur

Merhaba Doğum yaptınız mı? Bebeğinizin sağlık durumu nasıl?

Merhaba. Çok zaman olmuş ama bizde de aynı benzer sorunlar var 27 haftalık. Şuan bebeğinizin durumu nasıl acaba ?

Bende 29 haftalık hamileyim aynı sorunu yaşıyorum ne ile karşılaşacağımızı bilmiyoruz bu durumu yaşayıp doğum yapmış olan varsa tecrübesini paylaşabilir mi?

Bende 29 haftalık hamileyim aynı sorunu yaşıyorum ne ile karşılaşacağımızı bilmiyoruz bu durumu yaşayıp doğum yapmış olan varsa tecrübesini paylaşabilir mi?
Sağlıklı doğmuş konu sahibinin bebeği. Bazen anne karnında yanıltabiliyor bebekler.. doğdukların da ya daha hafif anomaliyle yada hiç anomalisiz doğuyorlar. Gönlünüzü ferah tutun herşey güzel olacak diyerek hep iyiyi davet edin

Çok teşekkür ederim yanıtınız için inşallah tüm anneler bebeklerine sağlıkla kavuşur

Çok teşekkür ederim yanıtınız için inşallah tüm anneler bebeklerine sağlıkla kavuşur
Herkes sormuş ben yeni gördüm, evet şu an beş yaşında hiçbir sorunu yok şükür ki sağlıklı bir çocuk Tavsiyem bol dua ve tevekkül edin.insallh sağlıkla kucağınıza alirsiniz

Herkes sormuş ben yeni gördüm, evet şu an beş yaşında hiçbir sorunu yok şükür ki sağlıklı bir çocuk Tavsiyem bol dua ve tevekkül edin.insallh sağlıkla kucağınıza alirsiniz
Öyle güzel umut oldunuz ki ben ve eşim çevredeki yorumlarla hamilelik sürecini en yüksek moralle atlattık. Dün bebeğimiz dünyaya geldi. Evet zorlu bir süreç olası ihtimaller biraz ağır engellilik durumu ameliyat olasılıkları hep söyleniyor. Gönlünüzü ferah tutup bol bol dua edin. Şuan bebeğimiz yoğun bakımda tahlilleri yapılıyor ancak belirgin bir engellilik durumu yok yutabiliyor solunum desteğine ihtiyaç duymuyor genetik araştırması tamamlandıktan sonra inşallah alıp eve götürücez bebeğimizi Allah herkese içinde bulunduğu dönemi hayırlısıyla atlatmayı nasip etsin

Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah inşallah bu günlerde geçer

Merhaba üstünden seneler geçmiş benim de durumum benzer. Yavrunuz doğdu mu şimdi nasıl acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…