Danimarkalı polis memuruna dünyadan evlilik teklifi yağıyor

office

Ben sizden değilim...
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2007
21.428
66.420
1.123
Danimarka'ya gelen mülteciler arasında bulunun küçük Suriyeli kız çocuğu ile oynayan polis memuru bir anda popüler oldu. Mülteci kız çocuğu ile oynayan polise dünyanın her yerinden evlenme teklifleri yağıyor.
Söz konusu polise dünyanın her yerinden evlenme teklifleri yağıyor. Polis Teşkilatı ve gazetelere gönderilen mail ve okuyucu mektuplarında kadınlar “Böyle bir polis için ben de sınırları aşarım” gibi cümleler kullanıyor.

31274487.jpg

Danimarka’nın Almanya’ya karadan bağlı Jylland yarım adasının güneyindeki Padborg şehri yakınlarındaki otobanda, avucunda bir şey saklayarak polise “bul bakalım hangi avcumda” şeklinde soru soran ve karşılığını da güler yüz ve sevgi ile alan kız çocuğunun mutluluğu tüm dünya kadınlarını etkilemiş görünüyor.

BT gazetesinin muhabiri Claus Fisker tarafından çekilen resmi gören kadınlar polis memuruna evlenme teklifleri göndererek, kalplerini fethettiğini yazıyorlar.

31274485.jpg

BT gazetesi kadınlardan birinin “Ben bu polis memurunun kim olduğunu bilmiyorum ama onun için ben de sınırları aşarım. Hem iyi olduğu hem de yakışıklı olduğu için” sözlerine yer verdi.

Gazete imgur.com adlı sosyal paylaşım sitesinde resmin 1.2 milyon kişi tarafından paylaşıldığını yazdı. Sosyal medyada ayrıca Danimarkalı polislerin ABD’li polislerden daha insancıl oldukları yorumu yapıldı.

http://www.hurriyet.com.tr/dunya/30046304.asp

Danimarka'ya gelen mülteciler arasında bulunun küçük Suriyeli kız çocuğu ile oynayan polis memuru bir anda popüler oldu. Mülteci kız çocuğu ile oynayan polise dünyanın her yerinden evlenme teklifleri yağıyor.
Söz konusu polise dünyanın her yerinden evlenme teklifleri yağıyor. Polis Teşkilatı ve gazetelere gönderilen mail ve okuyucu mektuplarında kadınlar “Böyle bir polis için ben de sınırları aşarım” gibi cümleler kullanıyor.

31274487.jpg

Danimarka’nın Almanya’ya karadan bağlı Jylland yarım adasının güneyindeki Padborg şehri yakınlarındaki otobanda, avucunda bir şey saklayarak polise “bul bakalım hangi avcumda” şeklinde soru soran ve karşılığını da güler yüz ve sevgi ile alan kız çocuğunun mutluluğu tüm dünya kadınlarını etkilemiş görünüyor.

BT gazetesinin muhabiri Claus Fisker tarafından çekilen resmi gören kadınlar polis memuruna evlenme teklifleri göndererek, kalplerini fethettiğini yazıyorlar.

31274485.jpg

BT gazetesi kadınlardan birinin “Ben bu polis memurunun kim olduğunu bilmiyorum ama onun için ben de sınırları aşarım. Hem iyi olduğu hem de yakışıklı olduğu için” sözlerine yer verdi.

Gazete imgur.com adlı sosyal paylaşım sitesinde resmin 1.2 milyon kişi tarafından paylaşıldığını yazdı. Sosyal medyada ayrıca Danimarkalı polislerin ABD’li polislerden daha insancıl oldukları yorumu yapıldı.

http://www.hurriyet.com.tr/dunya/30046304.asp
beni bile fethetti buuu yaaa çokk tatlııı..

Helal olsun ne diyim. Biz de iğrenerek bakarlar... Sadece polis değil hepimiz..

Helal olsun ne diyim. Biz de iğrenerek bakarlar... Sadece polis değil hepimiz..
öyle demaaa.. suriyeli çocuklara hiç yakından baktınmı o kirli paslı elbiselerin içinde o kadar tatlılarkii... ve o kadar masumlarkii parkta oğlumun 3 tane arkadaşı var ve evimize bile davet ettik kahvaltıyaaa.. dema öyleee..

öyle demaaa.. suriyeli çocuklara hiç yakından baktınmı o kirli paslı elbiselerin içinde o kadar tatlılarkii... ve o kadar masumlarkii parkta oğlumun 3 tane arkadaşı var ve evimize bile davet ettik kahvaltıyaaa.. dema öyleee..

Ben herkese demiyorum be canım, çoğunluk neler neler yapıyor, kaçımız onların yüzüne baktık sen gibi. Ben de geçerken bakarım, öyle güzeller ki. Bazısını alıp sevesim geliyor ama işte ben kimsenin çocuğunu alıp sevmem yani iğrenme vs asla olamaz. Ama onlara dönüp bakmayan, bakıp iğrenen çok var :( Dövme haberleri bile çıktı biliyosun. Hele şu patates kızartması mevzusu bir de geçen İzmirde olan. Arada kimbilir neler neler duymadığımız.............. offf offf

sarışın polismi olurmuş? polis dediğin esmer yeşil gözlü olur :KK200:

O değilde adam hep yan dönük, yüzünü görüp nasıl yakışıklı olduğuna kanaat getirdiniz, var mı önden profil ? Ben anlayamadım tipini anam, gösterin yüzünü hele

Maşallah Allah sahibine bağışlasın :KK33::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ayrıca insanlığı ve sempatikliğini takdir ettim.

Bu kadar yakışılılıkla bekar kalmış olması anormal zatennn:KK53:

hadi yine iyisiniz ofiş olan en yakın pozunu da buldu bu kıyağımı unutmayın :27:

COfSpgMWwAA5FxK.jpg:large

Back
X