Danimarkalı polis memuruna dünyadan evlilik teklifi yağıyor

Adamin suratina hic dikkat etmedim. Ama yaptigi sey onun iyi kalpli,eglenceli ve akilli oldugunu gösteriyor. Ben evliyim onu sa Allah sahibine bagislasin:KK45:

Bazıları esmer sever ondan mı :KK48: (sizden de tam böyle sarışın/kumral sever enerjisi almıştım ondan soruyorum.)

Doğru söyleyin döşü kıllı olsun ekolünden misiniz? :p
evet sarısın ve kumral severim. ve döşü kıllı sevmem:) brad pitrt mesela en beğendiğim aktör. ama bu nedense bana çekici gelmedi

utanmiyolar da bu pozlari verip haber yaptirtmaya...
Avrupa rezil kepazesin...

Insanligin ölüşünü görüyoruz, Allah rahmet eylesin ne diyelim..

neden bu kadar abarttınız.bizim mehmetçikler çok daha iyi davranıyordu.niye kimse onlara evlilik yağdırmıyor.en ufak iyiliklerini bile ne güzel pazarlıyorlar.bizimkiler niye dünyada yankı bulmuyor peki.su içiriyorlar,yüklerini taşıyorlar,çocuklarını taşıyorlardı.

insanlık iyiliğe hasret kalmış.bu olay için böyle düşünüyorum.yaptığı davranış çok güzel ama bu güzellikleri ben çokgördüm sınırı aşan suriyelileri karşılayanlarda.

images (1).webp
Bizde boyle... Once bi cay icelim Esra Hanim sonra kabul ederse cikartiriz pasaportumuzu,vizemizi, duseriz Kopenhag yollarina cicegimiz cikolatamizla.

çok yakışıkl mı ki yandan saçları yakışıklı:D yüzünü pek göremedim abartılmş sanırm yne :D

Hadi ordan yemezler Danimarka
reklam kokan hareketler bunlar :KK34:
Mültecilere neler ettiğinizi çok iyi biliyoruz tüm dünya gördü :KK67:
Lanet olası Avrupa :KK62:
siz çıkarınız olmadan birşey yaparmısınız
heleki müslümanlara :KK51:

Back
X