Danismak istedim

umut_iklimi

Tanrı yağmurdadır ...
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2012
966
11
118
İstanbul
Kizlar 6 yil felan once avon satioduum bunun icin is bankata hesap acmisitim ve o günden beri hesap duruyo fakat yeni kart tarihi 2015 ti ben bu sirada tel no mu vs.degistim bana hic bi sekilde bankadan ulasmadilar ama ev adresim war herhangi bir sorun olsa ordan ulasirlardi dimi birde ben kapatmadim o karta borc vs. Cikar mi napmam gerekior napmaliyim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım bende aynı seyı yaptım.. ısbankasından kart aldım ustelık avon oldugu ıcın de benden kart ucretı almıcaklardı sozde. ama bellı bı sure sonra almaya basladılar. avonla ılgılenmıyorum ama nakıt kartımı kullanıyordum sımdı aylık 15 tl kesıyorlar.. eger kart hala ıptal edılmedıyse belkı borc cıkar o bahsettıgım aylık kart ucretı. bılmıyorum valla bende ıptal edıcem acılen , sonrada borc olarak getırmesınler onume yanı..bı arastır ara bankayı bence..

Ay of ya eger ole bi borc cikarsa yandim cunku bayagi bi yil gecti aradan ama borc olsa eve o.dokum.kagidiyla gelemz miydi ya icime kurt dustu bide hafta sonuna giriyoruz demin musteri hzimetlwrini aradim.ama operatore baglamadi beni ve kartin nosunu gordim kartinizin suresi dolmustur deyip kapandi makine konustu operatordeki kisiler degildi napmam geeekli pazartesiyi nasil beklicem

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…