Ilkokul ogrettmenime bazen cok kiziyorum.farkli davransaydi farkli olurdu hayatim.nerden baslasam bilmiyorum.ailede sorunlar vardi maddi .kavgalar falan.evimiz kapilari disari aciliyordu.yani her odanin kapisi disari aciliyordu.odalar yan yanaydi.ama ders calismaya korkuyordum yalniz.ayrica derslerimle ilgilenecek kimse yoktu.birinci sinifta altima cisimi kacirmistim sinifta.tepkisi cok uzmustu beni.dovmemisti ama igrenmisti.ayrica aileme de haber vermemisti.matematik sorusunu cozemeyince kafami tahtaya vurmustu bir keresinde.aileme hic anlatmadim iki olayi da.bir gun mufettis geldi gitti.23nisan icin sinifi suslerken arkadasla gulusunce "mufettis geldiginde cevap veremedin ama sorularina demisti.besinci sinifta bir siir yazdim mufettis gelince okudum.cok sasirdi.aferin dedi.ogretmenim pek orali olmadi.sinifin caliskanlarindan bir arkadas yanina gidince benim icin okudu memur oldu cok havalanmis demis.ziyaret etmedigim icin.her sebe 24 kasimda kararsiz kaliyorum.siz olsaniz ziyaret edermiydiniz?