Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ovulasyon testini kullandım canım, ama ovulasyon testi bende stres yaptı hatta kullandığım ay hiç şaşmayan adetim 2 hafta gecikti. Sonra kendiliğinden hamile kaldım. Adet düzensizliği yaşayanlar için iyi olabilir takipi kolaylaştırmak adına ama bu sefer de beklenti çok farklı oluyorBir gebenin günlüğü olan sayfadan ovulusyon testi ve jel kullan var mı aramızda nasıldı faydası oldu mu acaba![]()
Ben genelde 2 aydır başka ovulasyon testi kullanıyordum bu ay bunu deniyim diye danışmak istedimBen ovulasyon testini kullandım canım, ama ovulasyon testi bende stres yaptı hatta kullandığım ay hiç şaşmayan adetim 2 hafta gecikti. Sonra kendiliğinden hamile kaldım. Adet düzensizliği yaşayanlar için iyi olabilir takipi kolaylaştırmak adına ama bu sefer de beklenti çok farklı oluyor
Ben kullandım jel cnm pek işe yaramadı bu ayda kullandım adetime 3 gün kaldı bakalım işe yaricakmıBir gebenin günlüğü olan sayfadan ovulusyon testi ve jel kullan var mı aramızda nasıldı faydası oldu mu acaba![]()
Aaa jel sayesinnde mı olmuş doğru mu anladımGörüncemde sürekli enfeksiyon oluyordu gebe kalamıyordu. İlk gebeliği düşük oldu kürtajla bayağı temizlemişler. Jel spermleri tutuyormuş galiba ilk denemelerinde olmuş. Takip ediyor bu hesabı bayağıdır ondan almış malzemeleri
Hadi inşallah güzel haberlerını alırızBen kullandım jel cnm pek işe yaramadı bu ayda kullandım adetime 3 gün kaldı bakalım işe yaricakmı
İnşallah cnm haber veririmHadi inşallah güzel haberlerını alırızhaber verirsin
hem jel hem ovulasyon kullandım dedi gebe şu annnAaa jel sayesinnde mı olmuş doğru mu anladım
Spremın içerde kalmasını sağlıyormuşJel nedir ne için kullanılır. İlk kez okuyorum. Bana da söyleyin lütfen anlatın![]()
Teşekkür ederim. Nasıl temin edebilirim peki ?Spremın içerde kalmasını sağlıyormuş
Bi genenın günlüğü instgramTeşekkür ederim. Nasıl temin edebilirim peki ?
Gebenin günlüğüBi genenın günlüğü instgram
Teşekkür ederimBi genenın günlüğü instgram
evet testlerimi ordan aldım ve hamile kalmıştımBir gebenin günlüğü olan sayfadan ovulusyon testi ve jel kullan var mı aramızda nasıldı faydası oldu mu acaba![]()
Jel kullandınız mı pekievet testlerimi ordan aldım ve hamile kalmıştım
hayır sadece test kullanmıştım.bu ay tekrar başladım erken doğum yaptımJel kullandınız mı peki
Bende yeni sipariş verdim testlerı denemek istedimhayır sadece test kullanmıştım.bu ay tekrar başladım erken doğum yaptım![]()
hayırlı olsun canım dene tabi bende başladım denemeyeBende yeni sipariş verdim testlerı denemek istedim