dansoz Burun Estetiği Ameliyatı

oskecim senin resmini gördüm burnun gayet güzel ama hafif kemeri var.zühtü bey bu konuda ne diyor canım.inş o kemerimsiden küçük bir mudaheleyle kurtulursun.benim sorunum burun ucuyla ilgiliydi doktorum 15 dakikalık bir şey hemen düzelir dedi.ama benim ona hiç güvenim kalmamıştı ve bunuda bedava yapacaktı sonuçta kendi hatası.

canım en son 2.ci ayda görüştük doktorumla ozaman geçecek diyordu 13 ünde 6 ay bitcek
artık geçmezde
sende çok haklısın doktor hatası bide paramı verceksin yanii
ama aynı doktora tekrar güvenilirmi bende emin değilim şahsen

Çok güzel olmuş, gerçekten bir burun insanı bu kadar değiştirebilir mi resmen yaşın küçülmüş gibi, demekki burun da insanı minyonlaştırıyor :)) Güle güle kullan.

oske zühtü beyle tekrar görüş en azından bu sorununu nasıl çözümleyecek öğren ve kararını öyle ver derim belki senin sorununda 10-15 dakikalık rötüşlük bir şeydir.birde 3,6,9,12 inci aylarda zaten rutin kontrollerimiz oluyor hatası varsa çözümüde olmalı önce yapabileceklerini söylesin sen kararını sonrasında vermelisin diye düşünüyorum canım

dansözcüm burnunu çok beğendim seni değiştirmiş.benim ameliyat olduğumu kimse anlamamıştı kayda değer bir değişim yoktu ki.ama sen bağa bir değişmişsin yakışmış cnm
hihoyyyt

teşekkürler kızlar, beğenmenize sevindim... kavisli değil diye pek beğenen çıkmaz sanıyordum ama yanılmış... biraz vakit geçsin son halimi de yükleyeceğim.... bu sefer ön halini de koyacağımm merak edenler için...

dansözcüm burnunu çok beğendim seni değiştirmiş.benim ameliyat olduğumu kimse anlamamıştı kayda değer bir değişim yoktu ki.ama sen bağa bir değişmişsin yakışmış cnm
hihoyyyt

canım benim de birsürü kişi fark etmiyor burun estetiği olduğumu... önceki burnun da çok çok kötü olmayınca fark etmeyebiliyorlar.. bu yeni burnunun kötü olduğunu göstermez, doğal olduğunu ve etrafındakilerinin de dikkatsiz olduğunu gösterir bence ;)

benim ameliyat olduğumu kimse anlamammıştı derken,zaten kimsenin anlamasını istemedim.demek istediğim ameliyat olduğumu bilen kişilerden bile,hatta kendi kardeşim dahil hiç bir değişiklik yok demesindendi.canım sonuçta bir değişim,estetik olarak bir düzelme olsun diye ameliyat oldum .kasdeddiğim buydu.senin burnunsa hem yakışmış hemde doğal olmuş...

teşekkür ederim.. anladım pozicim... bana da şimdi önden genişlemiş büyümüş gibi geliyor... önden çok beğenemiyorum... kontrole gittiğimde soracağım doktora....

zühtü ve ünal beye ameliyat olan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.özellikle revizyon olan arkadaşlar görüşleriniz benim için çok önemli sanırım karar aşmasında olan pek çok kişi için çok önemlidir.yardımcı olursanız sevinirim.dansözcüm sen nasılsın önden görünümden şişler indikce bir değişme oluyormu

evet canım gittikçe inceliyo önden... gayet memnunum... resimleri kaldırdım kızlar artık...

ben ünal şahine oldum canım . walla ben cok memnunum herkes cook begenıo burnumu göz kadar kaldı ::):) bide çok ilgili .ben baya arastırdım amelıyat olmadan once .kesınlıkle gözum kapalı onerırım . local + sedasyon uyguluo . miss gibi nefes de alabılıyorum artık . en onemlısı de o .

dansözcüm memlun olmana sevindim.infefini buradaki arkadaşlarımızdan en çok tavsiye edilen doktor zühtü bey fakat ünal beyle olan görüşmelerimizde kendisi gerçekten çok ilgiliydi ve çok samimi,içten konuşmaları iki onep doktorundan birisini düşünüyorum haydi hayırlısı...

ben ünal şahine oldum canım . walla ben cok memnunum herkes cook begenıo burnumu göz kadar kaldı ::):) bide çok ilgili .ben baya arastırdım amelıyat olmadan once .kesınlıkle gözum kapalı onerırım . local + sedasyon uyguluo . miss gibi nefes de alabılıyorum artık . en onemlısı de o .

burun ucu ameliyat olduysan ne kadara yaptırdınnn

Back
X