- 4 Temmuz 2013
- 7.360
- 6.944
- 248
- Konu Sahibi nazlideniz
-
Merhaba,
Dantel pek sevmiyorum.Kullanacağım bir şey değil.Ama rahmetli annemin benim için yaptığı bir dantel örtüyü ara ara,annemi yad'etmek için sererim.Çay lekesi oluştu.Leke çıkarıcı da kullandım,istemeye istemeye çamaşır suyuna da bastım ama leke azalsa da çıkmadı.Önerebileceğiniz bir yöntem var mı? Şimdiden teşekkür ederim.
Aslında iyi fikir ama boya yıkandıkça akmaz mıBeyaz kumaş boyası ile boyayabilirsin
Aslında iyi fikir ama boya yıkandıkça akmaz mı
Çok teşekkür ederim.Bunu deneyeyeyim.Üzülüyordum hatırası var diye.Yok akmaz , dantale çok fazla çözüm yok maalesef
Eski ipliklerde sentetik olmadığı için lekeleri çıkmıyor, pamuk olduğu için kalıyor leke aynı mantıkla boyayı da emiyor iplik
kuru temızleme ıse yarar mı acaba?Merhaba,
Dantel pek sevmiyorum.Kullanacağım bir şey değil.Ama rahmetli annemin benim için yaptığı bir dantel örtüyü ara ara,annemi yad'etmek için sererim.Çay lekesi oluştu.Leke çıkarıcı da kullandım,istemeye istemeye çamaşır suyuna da bastım ama leke azalsa da çıkmadı.Önerebileceğiniz bir yöntem var mı? Şimdiden teşekkür ederim.
Aklıma geldi ama kuru temizlemede ağır kimyasal kullanıyorlar diye netice pamuklu iplik zarar görür diye vermedim.kuru temızleme ıse yarar mı acaba?
Çay lekesini çok sonra farkettim.Alkol işe yarar mı acaba denemek lazım.TeşekkürlerÇay dökülünce annem hemen limon kolonasıyla çitilerdi sıcağı sıcağına ama yerleşmiş çay lekesine fayda eder mi bilemedim??? aynı mantıkla alkole basmayı deneyebilirsiniz, eczaneler satıyor
Merhaba,
Tamam Bilgece bir deniyeyim perwolü.İnşallah çıkar sağolasın.Merhaba, beyazlar icin perwoll sivi deterjan kullanin hemen çıkar. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?