Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler Dantelli elbise ile dantelli ayakkabi olabilirmi?

Karagozlum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2009
472
1
118
34
kizlarr 1 haziran yakiniminz kinasi var kadinlar arasi onun icin elbise bakiyorum internetten.
bana fikir verebilirmisin kombin yapmakta zorlaniyorum..

bu kirmizi elbiseyi cok begendim aslinda ve altaki beyaz elbisede fena degil.
ben bu iki elbiseyi dantelli siyah ayakkabiyla kombine edebilirmiyim sizce yoksa cok mu dantelli olur elbise ve ayakkabiyla.
2 elbiseyide alabilirim ama ayakkabi uygunmudur? ve nasil bir canta ile kombine edebilirim ve takilar sac felan.
yorumlarinizi bekliyorum kizlarr.

bence dantelli elbiseye siyah güzel gitmiyor, ana canlı renkler (mavi yeşil kırmızı sarı)de hoş olmuyor dantel belli olmadığı için (canlı renkler çok parlak olduğundan renk tonajları oluşmuyor ve göze şekilsiz geliyor)
onun yerine gümüş, açık pembe ,lila ve beyaz renkte dantelleri abiyeleri tavsiye ederim ayakkabı da aynı şekilde.
Eki Görüntüle 423043

ben 2. elbiseyle ayakkabının uyumunu daha çok sevdim.dağınık şık bi topuzla güzel olur.

dediğin ayakkabı 2. elbiseyle çok şık olur.. ama 1. ile olmaz pek... çok boğar birbirini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…