- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
- Konu Sahibi gunesli gunler
-
Ben de ankaradayım ama daha araştırmaya başlamadım nerede bulursun bilemiyorum ama çok hoşlar ya çok beğendim inş bulursun bulunca bana da haber eder misin yerini ben de bakmak isterimMerhaba kizlar;
Ben gelinlik ayakkabisi bakiyorum da, genelde yabanci sitelerde harika mideller gordum. Acaba bu tarz modellerden Ankara'da nerede bulabilirim? Bot seklinde, onu kapali bi ayakkabi ariyorum. Deneyimli arkadaslar yol gosterebilir mi acaba?
Tabi canim haber veririm. Buraya da yazarim zaten bulursam.Ben de ankaradayım ama daha araştırmaya başlamadım nerede bulursun bilemiyorum ama çok hoşlar ya çok beğendim inş bulursun bulunca bana da haber eder misin yerini ben de bakmak isterim
Merhaba ben gördüm instagramda .... herkes çok rahat olduğunu söyledi bana ayakkabılarınTabi canim haber veririm. Buraya da yazarim zaten bulursam.
Ben de ankaradayım ama daha araştırmaya başlamadım nerede bulursun bilemiyorum ama çok hoşlar ya çok beğendim inş bulursun bulunca bana da haber eder misin yerini ben de bakmak isterim
Sagol canım.Merhaba ....instagram da onda bulabilirsin cnm
Kendi kendinize mi dediniz ayakkabılar rahat diye? Neden kendi reklamınızı yaparken 2. şahısmış gibi bahsediyorsunuz?Merhaba ben gördüm instagramda .... herkes çok rahat olduğunu söyledi bana ayakkabıların
Ay harikasiniz cok tesekkur ederim, oraya bakayim. Ben de internette buldum ama çin sitesi (herkes biliyordur muhakkak) guvenemedim. Soysal pasajina bakacagim tavsiyeniz uzerine:)Ben de topukluyla yürüyemeyen biri olarak nereden ayakkabi alinir bilemediminci hotic bu magazalara baktim ama sezondan dolayı hiçbir şey bulamadım ya da ben beceremedim galiba. Sonra gelinlikçim soysal pasajinda çok bulursun dedi gerçekten de birçok model vardi arkadaşlar zaten tek mağaza yok birçok var. Ben bile rahat yürüyebildigim 10 cm lik topugu olan bir gelin ayakkabisi aldim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?