Dar Paca Kumas Pantolonun altina hangi topuk? ve pacanin boyu nerede olmali?

benkibele

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2008
4.925
45
116
44
Ankara
Arkadaslar ipekyol'dan bir takim aldim. siyah renk. kisa ceket ve altinda dar paca kumas pantolon. icine mavi kumas gomlek. yani devlet dairesi is takim elbisesi.

altina ne tarz bir ayakkabi topuk iyi olur? ayakkabi kurdelali mi olmali sade mi?

bir de paca boyu ne olmali?

bayan olcuyu aldi ama eve geldim giydim sanki uzun olmus. gerci altina giydigim topuklu da uygun degildi.

oneriler???

paça boyu ayakkabının topuğuna değecek şekilde olmalı. yüksek bir topukla da giyebilirsin seviyorsan. dolgu topuk da olabilir rahatlık açısından.

canim topugun neresi? yani topuga degecek demissin de, topugun ortasi mi, tam taban ile topuk birlesme yeri mi yoksa en uc noktasi mi?

en uc olamaz cunku dar paca, toplanir bilegimde.

acaba kumas pantolonda da bu etkiyi yaratir mi? deneyeyim kesmeden oncee. ignelerim tegellerim guzelce. insallah guzel olur.

takimi keske klasik kesim alsaymisim. orada cok hosuma gitti. evde cok paspal buldum:(

apacalar tamamen kendını ayakkabının dısarısına cıkarmıcak cnm ..
bak şöyle
dar-paca-pantolon-1-214x300.jpg

topuklunun topugu gozuksun yani.. ayakkabının ust tarafında dursun paçalar..

acaba kumas pantolonda da bu etkiyi yaratir mi? deneyeyim kesmeden oncee. ignelerim tegellerim guzelce. insallah guzel olur.

takimi keske klasik kesim alsaymisim. orada cok hosuma gitti. evde cok paspal buldum:(
paçayı iyi ayarlarsan güzel olur .
Benim de var saten dar paça pantolonlarım, yukarıda gösterdiğim gibi yaptım paçalarını babetle bile giyebiliyorum şimdi,uzun olsaydı babetle giyemezdim ama.

ben soruyu çok beğendim gerçekten pantolnda paça boyu kabusumdur benim en nefret ettiğim alışverişte pantoln almaktır çünkü kısa boylu olduüum için mutlaka kestiririm ama sorun orda işte nerde kestirilcek kışa göre bot giydiğim için kestirirsem başka yaza göre kestirirsem başka oluyo uff yani pantolonlarım genelde uzun oluyo bu yüzden bazı kızlarda görüorum kapri gibi nerdeyse öyle kestiriola ro d açok komik oluyo ya da çok uzun bir topuğu var ayakkabının 8cm mesela en altına kadar pantolon geliyo keyfe göre midir yani standart bir ölçü var mıdır?

tamda googlde bu konuyu arıyordum .
artık dar paça modası var malum heryerde bu pantolonlar.
bende çok beğeniyorm.
bazılarında görüyorum topukluylada babetlede çok hoş duruyorlar.
bende merak ediyorum nasıl olmalı ölçü...

bende genelde dar paça pantolon giyerim...uzun paça hiç güzel durmaz o yüzden bileği az geçmeli pantolonun boyu..

Back
X