- Konu Sahibi burcudeniz
-
ciddi ciddidepresyona girmişsin daha da agırmalasmadan ve hayatını mahvetmeden bır psıkologa gıtmenı tavsıye edıyorumcok acill...ciddenn normall durumlar degıl bunlarrcok uzuldum adınaa bunu düzeltebilirsin mutlaka...
Ben de düşünüyorum psikologa gitmeyi ama ben psikologla konuşamam ki.Kendimi bildim bileli insanlarla özelimi paylaşamam.Çok rahatsız olurum.Ayrıca ilaç kullanmak da istemiyorum.Ama bu şekilde yaşamak da çok zor
seni o kadar iyi anlıyorum ki 27 ysındayımmm bende cok sıkıntılar yasadımmmm maddimaneviher yöndennnn... kımseye anlatamazdımmm anıden parlar sınırlenırdım saatlerce hatta gunlerce sebepsızyere uyusamm yorgun dayak yemıs gıbı olurdummm enerjım olmazdıı kendımıasalakgıbı hıssederdımmm teyzemın zoruyla gıttımmmm ve ıyıkıde benı zolra göturmusss...ınsangercekten kendıne gelıyorr bende senın gıbı korkuyordumm ılacfalan dıee ama canımmm emın ol öle bır faydası oluyor kı sonucta tanımıyorsun o senı rahatlatıo sende bı bakmıssın dökuluvermıssın :) ılk baslarda cok zorladımmkendımı ve bsardımmm:) sende basarabılırsın bu utanılacakkk bısey degıl nasıl bır uzvumuz agrıyorsa ruhumuzu da öle tedavı ettırmelıyız..ayrıca cekınıyorsan kımseye söleme gıtt kendı kendınee kendını kesfet ya hayatı kesfett :) ıyıkı gıtmısımm cunku ben o degıldım olamazdımm daa ..sen böle miskin anlamsız biri mısın bence sende degılsınnn sadece bıraz harekete gecıp kararlı olmalısınnnn..cok cok gencsınn kendını mahvetme yaa yanıyorum okendımı bosverdıgımanlamsız gunleree keske ogunde sımdıkı gıbı dolu dolu yasasaydımmm ....inşallahhh dedıklerımsana bısey anlatmıstır ınsallahhh sende gercekkk benlıgıne dönersınnn...bunu burayayazdıgına göreehala bıyerlerdee hayatdolu bigenç kızolmalı dıe dusunuyorumyanlıo muuyum?
haklısın.çok şen şakrak bir insandım.niye böyle oldu bilmiyorum.her gün ağlıyorum, dualar ediyorum allah'ım ya beni eski günlerime döndür ya da canımı al diye.
sen hala o sensın unutma!!! Bu bır hastalık dıye düşünn gercekten de öyle eger tedavi etmezsennn ölemkten beter eder...bence bıan once gıt çaresını bull hatta burdan paylasırsn sana yardımcı olurum dinlerimmmm ama ne olursa olsun kendındeenn asla vazgecmee....birde şiddetle kitaplar al oku erkenkalk dısarı cık yürüyüş yap dısarda acık havada yürüyüş yap...otantık yerlerı gezfotografcekk ılle bırı olmasıgerekmıyor bunlar ıcınnnn...
dediklerini dikkate alacağım.ama işe psikologtan başlamam gerek sanırım.annem arkadaşının gittiği bir doktordan bahsediyordu çok iyi diye.yarın numarasını öğrenip randevu alacağım.çok teşekkürler, bir türlü aklıma yatıramıyordum bu fikri yardımcı oldun.
sanırım yaşadığın şehirde bi ünivde okuyorsun
seni çok iyi anlıyorum ben de öyleyim çünkü
sanki hala lisedeymişsin gibi hissediyorsun
okula git eve gel ders çalış ye iç yat sabah gene okula git
ekstra bi çevre yok arkadaş var ama selamdan kelama geçiş yok
sosyal hayat sıfır belki aile bırakmıyor diye belki sen istemiyosun diye..
sana sadeceşunu söyleyim kırılma ama benim gibi sana da rahat batıyor hemen silkelen
elindekilerin değerini bil ilk girişte kazandığın okuldasın hayallerini erteleme
hele de somutlaştırarak asla..derslerine yönel yine elinden gelenin iyisini yap
mesela sınıfındaki kızları evine davet et memleketine has bi iki güzel pasta börek yap
hem onlarla iyce kaynaşırsın hem de onlar sıcak bi ev yüzü görürler
bişi diyim mi emin ol ki hocalar yarın bigün proje ödevi vs verecek ve grup halinde yapacaksınız
işte o zaman insanlara kaynaşacaksın ve ne ahmakmışım okul bitiyo ben daha yeni arkadaş edindim diyeceksin
bunlar benim de başıma geldi ama erken ama geç ayıktım
sadece silkelen sabah kalk ve sınıftan bi arkını ara çıkın dolaşın
bi yerden başla bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?