• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Daraldıımmm

ya ben anlayamıyorum birisi yorumunda eski sevgiliyle konuşmak normal onu geçtimde küfür etmesi yalnış demiş ne alaka Allah aşkına ya hiçbirşekilde hiçbişey eski sevgilisiyle bırak konuşmasını resmlerine bakmasını aklından geçirmesini bile izah edemez bana göre :20: yok elim değmiş yok arkadaş basmış yani adamakıllı yalan söyleme gereği bile duymuyorum ben ister inan ister inanma çokta g.tmde diyo resmen adam birde üste çıkarak eşine küfürler yağdırıyo suçlu olduğunu bildiği için sindiriyo ki eşi bişey söyleyemesin diye.
konusahibide demekki şüphelenmişki bişeylerden hareketler dökümüne bakmış ortada bir güvensizlik sözkonusu yani, bizimde facemiz var eşimle ortak ve eşim kullanmaz aktif olarak ben kullanırım birkez açıp bakmışlığı yoktur neden çünkü güveniyo ne eşim bana ne ben eşime yanlış yapmam.
saygı beraberinde sevgiyi getirir ben en çok sevgilisinin profiline bakıp resmini beğenmesine aşırı takıldım kendimi yerine koyuyorumda sinirlerim zıplıyo düşünemiyorum yani Allahım korusun yarabbimm :31:

haklısın ipekcim.....küfür konusu hassas bir konu.....tabi duygular zarar görüyor ama benim çalıştığım yerde hergün yüzlerce şiddet gören kadın başvuruları

oluyor....ve kadınlar eşlerini sevdiklerini buna katlandıklarını söylüyor....peki bu doğrumu.....tabiki hayır.....ama bizim toplumumuzda böyle empoze edilen

birşey var....eşin sever de döver de mantığıyla kodlanıyor kız çocukları....oysa tedavi görmesi lazım.....şiddeti uygulayanda şiddet görende.....küfür eden

bir adamdan Lilruba Benipek nefret edebilir.....ama diğer kadınlardan, bizim gibi düşünmeyenlerden aynı şeyi bekleyemeyiz.....kimbilir hangi kodlarla

sevgi denilen duygunun anlamını

değiştiriyoruz...konu sahibi arkadaş için eşini seviyor musun diye sormuştum...aslında vereceği cevabı tahmin ediyordum.....seviyorum.....saygı

duyuyorum..... ama küfreden bir adam yıpratır bu sevgiyi.... yapman gereken eşinle sakin bir ortamda bu yaşananlardan sakince rahatsız olduğunu

belirtmek, o bağırsada küfretsede sen tavrını değiştirme.....bağırma asla....gerekirse ortamı değiştir....eğer eşin bunu huy edinmişse uzmana

gitmeniz lazım....evli olmasanız ayrılın derdim....ama evlisiniz (hastalık gelince nasıl tedavi olmaya çalışıyorsak,önce evliliğinizi kurtarmaya çalışacak

yollar arayacaksınız.......) Allah yardımcınız olsun........:14::14::14:

tesekkur ederım oyle bı durum olşdugunda artık konusmuyorum susuyorum ben konusunca ınadına sınırlenıyo daha beter oluyo ama ben susunca o da sakınlesıyoı hatasını fark edıo ozur dılıyo... gecenkı yaptıgı dawranıs ıcınde ozur dıledı ...

Back
X