Daraldım bunaldım içten bi kahkahaya mutlu olmaya hasret kaldım

Mimozaacicegi

Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2016
357
160
23
Nerden başlarsam ne anlatsam inanın bilmiyorum. Ben bir buçuk yıllık evliyim kv ile birlikte yaşıyorum onu kısaca özetleyeyim eşim evin tek oğlu ve ana kuzusu kp vefat etmiş kv nin bir geliri yok ve birlikte yaşıyoruz eski konularıma bakarsanız detaylı anlatmisligim var . Neyse bir kızım var 43 günlük hayatım cehennem gibi ayrılamıyorum bilmiyorum seviyorum herhalde hastalıklı bir ilişki farkındayım bağlanmışım güzel günlerimiz çok oldu onlar aklıma geliyor üzülüyorum tekrar oyle olur muyuz acaba diyorum sonra bi bakıyorum hayatıma o günlerden eser kalmamış ne saygi var ne anlayis . Ne merhamet var ne vicdan dusuncesizlik diz boyu . Kırılır miyim kırılmaz mıyım düşünen yok bende insanım ruhum var inciniyorum üzülüyorum . Bilmiyorum öyle işte . Saçmaladıysam kusura bakmayın

Ah be canım...Düşünmeden aşığım onunla herşeye katlanırım diye yapılan evlilikler ve sonrasında

hayatın acı gerçekleri.Ne denebilir? Kayınvalide ile oturacağını bilerek evlendin ve ne olacak idare

ederiz dedin ama edilmediğini gördün.Ayrılamayacağını da söylüyorsun.Sonuç çekeceksin.

Ömür törpüleyecek, bir sürü dert sahibi olacaksın

Depresyona girmişsiniz . Aslında değişiklik yapıp bir yerlere bir haftalığına falan dinlenmeye tatile gitseniz iyi olur . Hemen felaket senaryoları yazmayın kafanızda .

Depresyona girmişsiniz . Aslında değişiklik yapıp bir yerlere bir haftalığına falan dinlenmeye tatile gitseniz iyi olur . Hemen felaket senaryoları yazmayın kafanızda .
Kızın 43 günlük bebeği var, hem de ailesinden şikayetçi. hemen götürürler tatile küçücük bebeğiyle:)) güldürdün beni hayalet:))

Bence bu lohusa sürecinin geçmesini hormonların seni daha az etkilediği zamanı bekle belki 4 veya 6 ay. Sonra bu kararı daha berrak zihinle ver derim.

şimdi 27 ocak 2017de açtığınız konuyu okudum.
adam bir dilim ekmeğin lafını ediyor, suratınıza tükürüyor
siz oturup bu adamdan hamile kalıp çocuk yapıyorsunuz
diyecek laf yok ama sussam gönlüm razı değil
şu aileye çocuk getirmek bencilliktir
annelik annelik diye tepemize çıkardılar
doğru yapılmadığında annelik bir zulüm çeşididir
doğurdum bitti yokkkk o çocuğun içine doğduğu aileyi seçen sizsiniz
bundan da hesaba çekileceksiniz
kendi düşen ağlamaz, ne dememizi bekliyorsunuz cidden?
önceki konularda binnnn defa bırak şu adamı denmiş
evlendiğinizden beri gün yüzü görmemişsiniz
şimdi bu kötü aileye bir bebeği de sürüklemişsiniz
vallahi çıldıracam şurda sabah sabah

noldu? anlatsanıza
konu komşuya "bak bebeğim var, ben doğurabiliyorum"
"bak ben anne oldum" diyince çözüldü mü bütün sorunlar?
başınız göğe erdimi?? ersin lütfen, en azından bir sonuç olsun ortada

Doğum sonrası depresyonudur,kolay değil artık bebeğinz var ,hayatınız hiç bir zaman eskisi gibi olmayacak.Alınganlıklar vs bu dönemde çok olur..Kv faktörünü olumlu yöne çevirmeye bakın,eşinizle aranızı iyi tutun.Kv geliri yokmuş, evde boş boş oturmaz herhalde.İşlerin bir kısmını ona devredin.Bebek bakımının bir kısmınıda ona devredin,yavrunuz biraz daha büyüyüncede işe girin.Kv bebeğe baksın, ev işlerinde yardımcı olsun sizde baya rahat edersiniz.

Back
X