- 1 Haziran 2012
- 245
- 296
- 103
arkadaslar merhaba bugun 2 yas 4 aylik oglum benimle ayni yataktayken ben kardesini almak icin yataktan kalktigim anda ziplamaya basladi ve ilk ziplamasinda yere dustu yuzustu dustu bu esnada ust on disi kokunden cikti korkudan panikten esimi aradim hemen eve geldi dr goturmek icin ama bu arada oglum sakinlesti oyun oynadi aglamayi kesti sanki hicbisey olmamis gibi nese biz acik dis doktoru bulamadik saat aksamustu 6ydi bu korona belasi yuzunden olan cocuk dis dr ofisini kapatmis biz amerikadayiz burda sigorta isleri tam bir basbelasi bizde aldik normal dr goturduk o da yapilabilicek bisey yok zamani gelince kalici disi yerine cikicak dedi ama icim hic rahat degil boyle bisey basina gelen var mi? oglum daha cok kucuk suan nesesi keyfi herseyi yerinde yemesi de guzel mutlaka dr goturucem en yakin zamanda sadece o zamana kadar bilgi sahibi olmak icin soruyorum Allah cocuklarimizi korusun inanin bir dis bile beni mahvetti ne uyuyabiliorum ne yemek yiyebiliorum Allh kimseyi evladiyla sinamasin