Dargin kalamiyorum:((

Rokselana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2013
113
13
28
Adana
Merhaba arkadaslar, 9 aylik evliyim, iyi bir esim olsa da cok farkliyiz birbirimizden. Bir sorun olsa ve hata kesinlikle esimde olsa bile 1 gunden fazla uzatamiyorum kizginligimi. Küs kalamayan bir yapim var, hata onda olsa bile ben onu guldurup konusmasini sagliyorum. Oysa kendisi ben hakli olsam bile bir kac gun buz kesilir soguk olur bana acimadan.cok kincil. Mesela bazen eve gec gelince sinirimden deliye donuyorum, kotu oldugum gorunce gercekten isim vardi deyib elimi tutuyor, ben de hemennn yelkenleri indirip sarilip opuyorum. Yani durum su ki tavir yapip kinci olsam umrunda olmaz naz ceken tiplerden degil, ama 2 tatli lafiyla da hemen sirnasinca da ne kolay kadin gibi dusunduyunu saniyorum gururum inciniyor. Napsam kii..

Son düzenleme:
Valla canm aynii ben gibisinn.. bende hic dargin kalamam 1 saat bile.. hemen yelkenleri suya indiriyorum ve bisey olmamis gibi devam ediyorum haklida olsam.. aslinda kavgalar cok onemli degilse uzatmamak en iyisi. Uzatip ne olacak.. 3-5 gun sonra bariscaz tadimiz kacicak ve biktirmis olucaz durmadan surat yapmakla.. esimizde anlayisliysa bizim küs kalmamizdan firsat kollamayacaksa dogru yoldayiz demektir

Valla canm aynii ben gibisinn.. bende hic dargin kalamam 1 saat bile.. hemen yelkenleri suya indiriyorum ve bisey olmamis gibi devam ediyorum haklida olsam.. aslinda kavgalar cok onemli degilse uzatmamak en iyisi. Uzatip ne olacak.. 3-5 gun sonra bariscaz tadimiz kacicak ve biktirmis olucaz durmadan surat yapmakla.. esimizde anlayisliysa bizim küs kalmamizdan firsat kollamayacaksa dogru yoldayiz demektir

Tabi ki haklisiniz da, o da oyle olsun istiyorum, ben barismasam hayatta konusmaz, hem uzul hem baris of((

Ayni ben :(
11 aylik evliyim ben de. Bir sorun varsa tartisip tatlıya baglamayi ve hemen sarilmayi isterim. Ama eşim cok farklı. Sorun varsa kendi soyleyecegini soyleyip bana da tamam uzatma der ve kimin hakli kimin haksız oldugunu umursamadan tavir yapar :( iki uc gün surat astigi ve soguk davrandığı zamanlar vardir. Ben degil 1 gun 1 saat bile dargin kalamaaaamm :(

Ayni ben :(
11 aylik evliyim ben de. Bir sorun varsa tartisip tatlıya baglamayi ve hemen sarilmayi isterim. Ama eşim cok farklı. Sorun varsa kendi soyleyecegini soyleyip bana da tamam uzatma der ve kimin hakli kimin haksız oldugunu umursamadan tavir yapar :( iki uc gün surat astigi ve soguk davrandığı zamanlar vardir. Ben degil 1 gun 1 saat bile dargin kalamaaaamm :(

Aynen, naz cekiyorum erkek gibi((

Back
X