Dargın olduğum arkadaşım sözlüsünden dayak yemiş.

Konu sahibinin arkadaşi mesela.

Buldumcuklarin özellikleri:

Herhangi bir erkeğe yakin varlik hayatlarina girdiği anda arkadaşlar silinir.
Çünkü aşkitoş var artik

Adam onlari itin kilsiz biryerine bile soksa onlar coooooooooook severler... arkadaş uyarsa KISKANİYOOOOOO olur

Evlenseler... aileye gitmeye izin alirlar...
Aşkito kocişko olur. Onsuz nefes alamazlar...

Bu liste böyle devam eder...

Konu sahibinin arkadaşı amatör buldumcuk. Patir patir döven adam icin arkadaşından vazgecmiş.
Bide bunlarin lüx versiyonu var... döven söven adama nikah yapmak...

Heeee.... bazilarida dayakdan sonra fanfinifinfon yapar. Hamile kaldikdan sonra burda dert yanarlar.

Boşan dersen eger : yuva yikmak kolayyymiiiiiiii...cocugum var cocuguuuuuum.
:KK48::KK48: Güzel bir tanımlama

birisi için arkadaşını silen insan ne itici duruyor değil mi?ama bazen işin iç yüzü öyle olmuyor
zamanında benım tanıştırdıgım bir adamla çıkan arkadaşım,benımle sudan sebeplerle kavga etti görüşmeyi kesti..
ozaman çok kızdım,çok kınadım hem bı erkek için yılların dostlugunu nasıl bitirir,hemde ben tanıştırmışım ya,bu nasıl bir kumpastır:)
yıllar sonra ben bırıyle tanıstık,birçok sorun yaşadım,o dönemler cevremede hosuna gitmeyen insanlara kendınce yol vermeye calıstı..
sayamadıgım kadar kavga ettim,sorunlar problemler vs..evlendım,ama o dönem bir grubu hayatımdan çıkardım
aynennn kınadıgım başıma geldi..
ve zamanında benı hayatından cıkaran arkadaşımın hastalandıgı haberını aldım gecmıs olsun diye aradım,o gün bu gündür kız resmen aradaki yılların intikamını alırcasına bana gelıyor,arıyor soruyor vs..
hata ettım ama ben istemedım senı hayatımdan cıkarmayı koparıldım dedi...
onu çok iyi anladım,eğer bunları bende yaşamamış olsaydım ya bırak yaaa bi adam senı gelıpte nasıl koparacak yıllardır dostluk yaptıgın ınsandan derdım..ama oluyor..

Kızlar merhaba,
Daha önce buraya konu açmıştım, en yakın arkadaşım sözlendi ve sözlüsü çok baskıcı olduğu için bizi görüştürmüyor diye.
Arkadaşlığımı bitirmiştim. Çok ütopik gelebilir fakat dün gece rüyamda gördüm yüzükleri atmışlardı.
Bu sabah ağırlıkla uyandım, bu ne saçma sapan rüya diye. Sonra merak ettim faceten felan baktım fotograflar kalkmış, ortak bir arkadaşımıza bir sorsana dedim kötü bi durum var mı diye.
-Yaklaşık 1.5 seneden beri sözlüler bir türlü evlenemiyolar stresten sürekli kavga ediyolarmış, çocuk sokak ortasında dövmeye başlamış. 2 3 kere felan olmuş sanırım. Bıktım artık kimseyle görüştürmüyor bi de beni dövdü gibi şeyler söylemiş. Aileler birbirine girmiş bitmiş gibi bir şey açıkçası.
Kendimi pek rahat hissetmiyorum, üzüldüm açıkçası. Yazsam arasam mı diyorum sonra bırak ne hali var ise görsün kendi düşen ağlamaz diyorum. Ne yapsam ?
Bitmis gibi bisey mi?? Daha tam bitmemis yani?:oha:

birisi için arkadaşını silen insan ne itici duruyor değil mi?ama bazen işin iç yüzü öyle olmuyor
zamanında benım tanıştırdıgım bir adamla çıkan arkadaşım,benımle sudan sebeplerle kavga etti görüşmeyi kesti..
ozaman çok kızdım,çok kınadım hem bı erkek için yılların dostlugunu nasıl bitirir,hemde ben tanıştırmışım ya,bu nasıl bir kumpastır:)
yıllar sonra ben bırıyle tanıstık,birçok sorun yaşadım,o dönemler cevremede hosuna gitmeyen insanlara kendınce yol vermeye calıstı..
sayamadıgım kadar kavga ettim,sorunlar problemler vs..evlendım,ama o dönem bir grubu hayatımdan çıkardım
aynennn kınadıgım başıma geldi..
ve zamanında benı hayatından cıkaran arkadaşımın hastalandıgı haberını aldım gecmıs olsun diye aradım,o gün bu gündür kız resmen aradaki yılların intikamını alırcasına bana gelıyor,arıyor soruyor vs..
hata ettım ama ben istemedım senı hayatımdan cıkarmayı koparıldım dedi...
onu çok iyi anladım,eğer bunları bende yaşamamış olsaydım ya bırak yaaa bi adam senı gelıpte nasıl koparacak yıllardır dostluk yaptıgın ınsandan derdım..ama oluyor..

Bilemiyorum, bana saçma geliyor bu olaylar. Benimde hayatımda biri var ilk zamanlar karışmaya çalıştı bende ''bak beni bu kadar sıkarsan bu ilişki yürümez başlamadan biter ben böyle şeylere gelemiyorum'' dedim. Baştan o mesafeyi koruyacaksın. Herif seni kıskandığı zaman '' ay beni çok seviyor, canım benim ondan kıskanıyor'' demeyeceksin. Benim arkadaşımın hatası burda başladı '' babing beni bu kadar çok sevdiğini bilmiyordum ya beni hiç dışarı salmak istemiyor çok kıskanıyor'' dediğinde yani.
Akıllı insan akıllı kadın kendini bu konuma düşürmez bence. Kaybetme korkusu olan adam da karşında ki kadına böyle davranmaz. Kaybetme korkusu yok isede o adam hiç sevmiyordur zaten. Bir tek soru bir sürü cevap çıkartıyor.

Ki benimde ruh hastası bir insanla ilişkim olmuştu. 17 18 yaşlarımda. En büyük hatamdı, çocukluk deyip geçiyorum ama yaşımız büyüyor artık yetişkiniz ilişkisel olarak hata yapmamız gerekiyor.

Barıştırmaya calısıyolarmış heralde, bende anlamadım :/
Daha söz aşamasında bi de, hani bi evlilik olsa ortada, kurtarilmaya çalışılır..
Agzini burnunu iyice bi kirmasini bekliyolar anlasilan..
Kesin çok pismandir, bidaha yapmayacaktir o sözlü kişisi!

Bilemiyorum, bana saçma geliyor bu olaylar. Benimde hayatımda biri var ilk zamanlar karışmaya çalıştı bende ''bak beni bu kadar sıkarsan bu ilişki yürümez başlamadan biter ben böyle şeylere gelemiyorum'' dedim. Baştan o mesafeyi koruyacaksın. Herif seni kıskandığı zaman '' ay beni çok seviyor, canım benim ondan kıskanıyor'' demeyeceksin. Benim arkadaşımın hatası burda başladı '' babing beni bu kadar çok sevdiğini bilmiyordum ya beni hiç dışarı salmak istemiyor çok kıskanıyor'' dediğinde yani.
Akıllı insan akıllı kadın kendini bu konuma düşürmez bence. Kaybetme korkusu olan adam da karşında ki kadına böyle davranmaz. Kaybetme korkusu yok isede o adam hiç sevmiyordur zaten. Bir tek soru bir sürü cevap çıkartıyor.

Ki benimde ruh hastası bir insanla ilişkim olmuştu. 17 18 yaşlarımda. En büyük hatamdı, çocukluk deyip geçiyorum ama yaşımız büyüyor artık yetişkiniz ilişkisel olarak hata yapmamız gerekiyor.

anlıyorum ve kesınlıkle katılıyorum,ama kıskanc yada takıntılı yada hastalıklı ne denirse artık,bu adamların hepsi aynı karakterde olmuyor,
kimi evlendıkten sonra ortaya cıkarıyor,kimi adım adım yavaştan
kimi pat diye ben böyleyim arkadaş işine gelirse diyor
kimi de..diye gider bu...
biraz da kısmet işi,hayatımda hiç kimse bana karışmadı bu yaşıma kadar,ve en nefret ettıgım şeydi
evlilik donemınde neler neler yaşadım..buna ragmen olmadı o ayrılık olamadı..
yaşamasaydım bilemezdim ve bir insanın en buyuk serveti özgürlüğüdür,uzaman eli keser atarım derdim
ama işte...iştesi var:)

Daha söz aşamasında bi de, hani bi evlilik olsa ortada, kurtarilmaya çalışılır..
Agzini burnunu iyice bi kirmasini bekliyolar anlasilan..
Kesin çok pismandir, bidaha yapmayacaktir o sözlü kişisi!
Yok, işin tuhaf tarafı çocuk istemiyor artık. Bıktım istemiyorum olmayacak bu iş demiş.
Çocugun abisi ve yengesi ikna etmeye çalışıyormuş. Çocuk her yerden kızı engellemiş silmiş felan bi tuhaf yani. Bizim kızda bekliyor hala saf saf.

sana gelirse elini uzat.

gelmezse uzak dur.

eskiden olsa koş derdim ama. koşarsın yardım edersin adamla barışır sen uğraştığınla kalırsın bi de suçlu olursun

insanlara yardım yaramıyor onu öğrendim son günlerde

Back
X