Darıca Farabi Devlet Hastahanesi- Gebze'yi bilenler yardım edin!

muntazaman

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2010
365
151
103
Merhaba,

Darıca Farabi Devlet hastanesinde doktoru olan, daha önce doğum yapmış ya da şu an kontrollere gidenler varsa..
doktor tavsiyesi ve yaşanmışlıklarını anlatırlarsa çok memnun olucam.
Ayrıca, bu farabi devlethastanesine gittiğimde, doktor benimle ilgilenir mi yani doğumuma girmesi, gece dahi olsa gelmesi mümkün oluyor mu? muayenehaneleri var mı? yaklaşımları nasıl, hastanenin yaşantısı nasıl? bakımı temizliği..
korkuyorum, güvenemiyorum ve bu gebzede bi merkez hastanesine gittim resmen paramla rezil oluyorum orda, başka yer de bilmiyorum...

yüzyıl hastanesine mi gitsem, farabi devlet hastanesine mi.. napsam bilmiyorum..
gebzede olanlar lütfen bana yardım edin...

2006 da küçük oğlum doğduğunda doktorum Asuman Turgut hanimdi.Çok içten ve iyi niyetli,cıvıl cıvıl bir doktor.Su an 28 haftalık hamileyim.Kontrollerim için Asuman hanımı aradığımda Darica devlet hastanesinde çalıştığını söyledi.Yazık ki ben İstanbul'dayim.Tavsiye ederim hem iyi bir insan hem iyi bir doktor.Bir sorun isterseniz.Allah yardımcımız olsun.

gebzede yeniyim ve gerçekten işinin ehli davranışıyla ve uzmanlığıyla iyi bir kadın doğumcu önerisine ihtiyacım var???
Lütfen bildiğiniz veya duyduğunuz kişileri yazabilir misiniz???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…