Darıca’da imkanlar nasıl ?

lavitabella1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2017
1.012
1.200
133
Merhaba daha hızlı dönüşler alacağım için konuyu buraya açtım .
İstanbul’da yaşıyorum merkeze uzak tarafta .
İstanbul içinde açılan kadrolar bana 2 saat uzaklıkta olan yerlerdi .Ben de çıkma ihtimali daha fazla olan Darıca yı yazdım .(Farabi eğitim araştırma hastanesi )İstanbul’a da yakın olduğu için yazdım açıkçası .
Ev kiralama geçinme açısından zorluk çeker miyim ?

İstanbul içinde açılan kadrolar bana 2 saat uzaklıkta olan yerlerdi .Ben de çıkma ihtimali daha fazla olan Darıca yı yazdım .(Farabi eğitim araştırma hastanesi )İstanbul’a da yakın olduğu için yazdım açıkçası .
Ben Darıca da oturuyorum .
Farabi hastanesine de yakınım.
Ev kiraları cok yüksek , yeme içme de baya pahalı.
Tek maaşla yaşayacaksanız zorlanabilirsiniz.

Kazım Karabekir mahallesinde bulabilirsiniz belki ya da barış mahallesi var fakat oradan kiralarsanız hem ulaşım sıkıntılı hem de merkeze baya uzak bir yer . Kendi aracınız varsa tercih edebilirsiniz.

Kira olarak uygun yerler var ama farabiye cok uzak. Otobüsle gidip gelirim diyorsanız tercih edebilirsiniz .

Sormak istediğiniz başka bir şeyler varsa yardımcı olurum.

Tamamdır İstanbul içinden de bakabilirim ev o zaman
Istanbuldaki kira Darıca'dan çok farklı olmaz ki. Üstüne hem Marmaray hem de halk otobüsü yapacaksın. Otobüs Hastanenin önünde indiriyor ama yine de çok yorucu olur. Darıca olmazsa birkaç farklı otobüs güzergahından ev bakabilirsin. Ama ben yinede Darıca diyorum, seversin bence.

Kira biraz şans işi bence çünkü hemen kendi evimiz önündeki daireyi 6-7 bin e kiraladılar diye biliyorum. Annem iki sokak üstte 5-6 senelik bina 2500 e kiralamışlar. Hala insaflı ev sahibine düşersen bir ihtimal İstanbul’dan çok daha iyiye kiralayabilirsin araştırman lazım. hastaneye yakın ucuz ev bulabileceğini sanmıyorum bir ihtimal eski binalarda olabilir onunlada uğraşman gerekir. Ama otobüsle 5-10 dk mesafesindeki yerlere bakarsan bulabilirsin belki.

İhtimal dahilinde . Eskişehir yazsam daha iyi olurdu .İstanbul’a yakın diye yazdım maalesef
Olsun artık olan olmuş. Daha başlamadan pişman olmayın. İstanbulda aileniz mi var? O yüzden mi istanbula yakın olsun istediniz? Birde darıcada nerede otururum ne kadar kira öderim diye bakmamış mıydınız? Bende istanbuldan daha çok seveceğinizi düşünüyorum darıcayı. Kaosu yok en azından. Saatleriniz yolda geçmez. Kendinize daha çok zaman ayırabilirsiniz.

Olsun artık olan olmuş. Daha başlamadan pişman olmayın. İstanbulda aileniz mi var? O yüzden mi istanbula yakın olsun istediniz? Birde darıcada nerede otururum ne kadar kira öderim diye bakmamış mıydınız? Bende istanbuldan daha çok seveceğinizi düşünüyorum darıcayı. Kaosu yok en azından. Saatleriniz yolda geçmez. Kendinize daha çok zaman ayırabilirsiniz.
Evet İstanbul’da ailem var .
Çok fazla araştırmadım açıkçası . Güzel bir yere benziyor ama bakalım

Back
X