Darp Raporu Aldım

uumutsuz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2014
65
19
38
kızlar daha önce açtığım konuda eski nişanlım olacak şahsın beni dövdüğünden bahsetmiştim.. Dün hastaneye gittim darp raporu aldım yaptığı izler morluklar cm cm yazıldı. Sonra emniyete gidip şikayetci olduğumu söyledim ifademi verdim. Tabi o şahıs sürekli arıyor özürler yalvarmalar pişmanlıklar vs.. Cevap vermedim mesajlarına ve aramalarına.. Aileme anlattım olayı ailem çok sinirlendi memleketten yanıma geldiler . Annemi aramış özür dilemek için annem konuşmuş konuşmuş bağırmış uzak dur deyip suratına kapatmış .Babam aramış ve çok ağır konuşmuş şahsa.. O da özürler dilemiş seviyorum ben öfkeylen oldu ayrılmak istemiyorum vs . Benden cevap alamıyor tabi. Vurduğum için uyuyamıyorum geceleri çok pişmanım daha neler neler.. Emniyetten ifadeyede çağırmışlar saolsun ordaki polisler çok yardımcı oldular konumla ilgilendiler. İfadesinde dövmedim diye itiraz etmiş . O kadar darp izi kendi kendine olmadı heralde . Olay şimdi mahkemeye gitti. Neyse ki elimde attğı mesjlar var vurdum pişmanım vs diye. Şimdi benim ne yapmam gerekiyor? Mahkeme süresince.. Tazminat açabilir miyim böyle bi konuda ? Aileside tutuştu sanırım.. ailemle arayıp şikayeti geri alın tmm uzak duracak demişler. Ama ben almycam tabikide. Ailesininde kendisininde bana davranışlarını unutamam. Onları uğraştırmak süründürmek pahasına herşeyi yapmak istiyorum ? Düşünceleriniz nelerdir şimdiden teşekkürler..

yapılabılecek herseyı yapmısısnız zaten tabıkı sıkayetınızden vazgecmeyın eger tazmınat yada hapis yolu varsada sonuna kadar gıdın aılenızınde arkanızda olması tabıkı cok guzel.

Oncelikle geçmiş olsun sinmeyip hakkını aradığın için polise gitsem ne yapacak sanki kolaycılığına kaçmadığın için takdir ettim seni, tazminat isteyebilirsin evet

eski konunu biliyorum. iyi yapmışsın. avukat tutup, avukat parasını dahil ödetirsin...

korkmayınca nasılda dönmüş....

benımde başıma geldi,para cezası aldı,darp az ızı vardı,darp darpdır gerçi neyse,hakım bey adamın ıyı nıyetli düzgün görünümlü olduğuna karar vermiş,mesleki ve aile babası olduğundan ötürü şimdilik para cezası,5 yıl içinde tekrar aynı suçdan gelirse hapis cezası onanacak,bınada bır olaydı,herkes karşı şahıtlık etti,ama polis benı tuttu,gereken herşeyi yaptı,sormak isterdım hakıme,senın kızına da vursalar aynı şeyımı yapardın dıye ama öel bir şansım olmadı

çok iyi yapmışsın bravo

örneklik davranış sürünsün şimdi

oh sonundaaa

herkese de örnek olsun. öyle güçsüz durmayınca isterlerse yalvarmasınlar.

sonuna kadar devam edin. kesinlikle geri çekmeyin. tazminattan çok kesin bir şekilde kurtulun. en önemlisi bu.

Bi avukat tutun ve bütün olanalrı anlatın. onlar daha iyi sizi yönlendirir.
Mesajlarıda sakın silmeyin. delil olarak sunun mahkemeye. alırsınız tazminat vs. bildigim kadarıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…