Darp raporu hakkında

Pozitif bir uye

La galibe İLLALLAH 🧡
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2018
4.977
9.615
158
Selamün aleyküm kk nin güzel ablaları. Ben küçük birşey soracağım darp raporu hakkında,
Şayet darp edildiyse ama bunun izleri eseri belli olmuyosa bedende o zaman nasıl ispat edilir darp ? Veya izler morluklar vs olmadığı halde dayak olduğunu iddia edince veriliyor mu?
Teşekkür ederim yardımcı olan herkese .

Portakalla mı darp oldu? Avukat arkadaşım söylemişti, portakalla vurulursa darp izi çıkmaz diye. Doğruluk payını bilmiyorum.
İllaki işin uzmanlarının farklı bakış açıları vardır, izlerden de başka.

Selamün aleyküm kk nin güzel ablaları. Ben küçük birşey soracağım darp raporu hakkında,
Şayet darp edildiyse ama bunun izleri eseri belli olmuyosa bedende o zaman nasıl ispat edilir darp ? Veya izler morluklar vs olmadığı halde dayak olduğunu iddia edince veriliyor mu?
Teşekkür ederim yardımcı olan herkese .
Cilt gorunutlugunde bir iz olmasa bile darp edildigi takdirde muayenede mutlaka cikar.

Yakın arkadasım eşi tarafından darp edilmişti. Önce karakola gittik oradan hastaneye yönlendirdiler, hastane de adliyeye yolladı. Gittik şikayetçi oldu, adli tıbba gönderdiler. Çok barız darp izleri yoktu kırmızılıklar vardı yüzünde boynunda vücudunda. Rapor verdiler ama pek bir işe yarar nitelikte değildi. Kırık çıkık yoktur, hayatını idame etmesine engel bir durum yoktur gibisinden bir rapordu. Yani sanırım daha belirgin bir darp izi bekliyorlar.

Yakın arkadasım eşi tarafından darp edilmişti. Önce karakola gittik oradan hastaneye yönlendirdiler, hastane de adliyeye yolladı. Gittik şikayetçi oldu, adli tıbba gönderdiler. Çok barız darp izleri yoktu kırmızılıklar vardı yüzünde boynunda vücudunda. Rapor verdiler ama pek bir işe yarar nitelikte değildi. Kırık çıkık yoktur, hayatını idame etmesine engel bir durum yoktur gibisinden bir rapordu. Yani sanırım daha belirgin bir darp izi bekliyorlar.
İllaki komalik olacaksin yani...

Anlıyorum gerçekten açıklayıcı oldu teşekkür ederim.

Kocanız mı vurdu?
Mutlaka şikayetçi olup darp raporu alın.
Hem gözü korksun bir daha vurmasın.
Hem de gerçekten boşamaya kalkarsa velayeti almaması için elinizde delil olur.

Doktor hemen veriyor darp raporunu. Ben birini darp etmediğim halde karşı taraf darp raporu çıkartmış, darp izi olmadığı halde. Yüzde kızarıklık yazıyor raporda. Kendisine tokat atıp darp raporu çıkaran var.

Back
X