Üzerinden bayağı geçmiş; ama yine de Darphin'e övgü dolu bir mesaj döşemek istedim.
Ben rosacea hastasıyım, kısacası kızarıklıktan, hassasiyetten ve alerjiden muzdaribim. 4 doktor gezip onlarca markada çözüm arayışına girdikten sonra sonunda bu hastalığı yendim. Bunda Darphin'in payı büyük.
Kullandığım ürünleri şunlar:
Azahar cleansing micellar water: İlk kullandığım ürünü.Yüzümü sabah akşam bununla temizliyorum. Daha iyisi kesinlikle yok, pahalı olduğunu düşünüp başka bir ürüne yönelmeyin. (1 yıldır kullanıyorum)
Redness relief recovery cream: Kokusu dışında harika bir ürün, sırf kokusunu sevmedim diye serinin başka bir kremini alacağım. (3 aydır kullanıyorum)
Dark circle relief and de-puffing eye serum: Torbalanmaya iyi geldiğine kesinlikle inanıyorum, dokusu da çok hafif. (Üç aydır kullanıyorum)
DARPHIN - Anti-Cellülite Contouring Gel: Üç gündür kullanıyorum, gözlerim yanıltmıyorsa sanki bir iyileşme var gibi. (Tabii stepper ve bol su da etkili olabilir bunda)
Darphin Vitalbalm - Dudak Nemlendirici Bakım Kremi: İçeriği yüzünden aldım; ama pek bir faydasını göremedim. Yine de dudağa sürülen herhangi bir şeyin içeriğinin son derece önemli olduğunu düşünmekteyim. Bu açıdan iyi. (Bir-iki ay kullandım)
Bunların yanı sıra ürünlerinde paraben dahil zararlı pek çok kimyasal yok. Hatta bu saydıklarımdan ikisi "bütünüyle" zararsız içeriğe sahip.