Cilt Bakımı Ürünleri Darphin Kullanan Var Mı?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

abercrombie

Guru
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2010
183
15
318
İstanbul
Kızlar merhaba, günlük cilt bakım rutininde Darphin marka ürünleri kullanan var mı? Almayı düşünüyorum ancak Türkçe forumlarda pek bir şey bulamadım. Aranızda kullanıp da memnun kalan ya da önermeyenler varsa, buradan iletebilir misiniz? Onca para verip de param yansın istemiyorum, faydalı bir marka istiyorum. Ancak Darphin oldukça pahalı ve boşa gitsin istemiyor. Cevaplayan herkese şimdiden Teşekkürler

Ben overnight gozenek kucultucusunu kullandim gozenek sorunu gerci yasamiyodum ama burun yanlarinda cok kucuktu almistim ve cok memnun kaldim cok guzel kokuyo yagli ve gozenekli bolgeye aksam sur sabah kalk mis gibi tavsiye ederim

Ben günlük yüz yıkama jelini, tonik ve nemlendiricisini almayı düşünüyorum cildim karma ve yağlıya dönük. Toplam fiyatı 385 tl oluyor ve haftaya perşembe eczaneye tekrar gidicem cilt bakımı için. Cildimde sivilce problemi var ne yaptıysam geçmedi her markayı kullandım geçmedi. 21 yaşındayım son 2-3 senedir çıktı sivilceler. İyi bir şey alıp kurtulmak istiyorum. Bir de iğneli epilasyona başladım yüz bölgesinde o yüzden bitkisel bir ürün arıyordum kozmetik bir ürün istemiyorum. Sizce iğneli epilasyon süresince Darphin kullanılır mı? Sivilcelere iyi gelir mi birde? Teşekkürler cevabınız için.

Ben günlük yüz yıkama jelini, tonik ve nemlendiricisini almayı düşünüyorum cildim karma ve yağlıya dönük. Toplam fiyatı 385 tl oluyor ve haftaya perşembe eczaneye tekrar gidicem cilt bakımı için. Cildimde sivilce problemi var ne yaptıysam geçmedi her markayı kullandım geçmedi. 21 yaşındayım son 2-3 senedir çıktı sivilceler. İyi bir şey alıp kurtulmak istiyorum. Bir de iğneli epilasyona başladım yüz bölgesinde o yüzden bitkisel bir ürün arıyordum kozmetik bir ürün istemiyorum. Sizce iğneli epilasyon süresince Darphin kullanılır mı? Sivilcelere iyi gelir mi birde? Teşekkürler cevabınız için.

Sivilcelerin icin dermatologa gitmelisin cunku bende vaktinde ddf darphin dr.murad gibi bir suru markalarin urununu aldim ama o eczanedekiler oyle bi metliyoki insanin almayacagi varsa da gaza gelip aliyo kesinlikle doktor a gitmelisin bence

darphin değilde ben ddf maske yüz yıkama ve nemlendiricisini kullanıyorum 1 aydır eczacı ilk zamanlar deri altında potansiyel sivilceler dışarı vuracak panik olma deri altından kusturarak temizliyor demişti öylede oldu bi kaçtane sivilce çıktı gerçi maskesinden minicik sürüp yatınca kurutuyo sivilceyi bide deri yenileniyo sanırım soyulma başladı bende iğneliye gidiyorum kanımca bi sakıncası olmaz. BİŞİ ÖĞRENMEK İSYTİYORUM DARPHİN GRANÜLSÜZ PEELİNG KULLANAN VARMI !!!! lütfen tavsiyelere ihtiyacım var....

Üzerinden bayağı geçmiş; ama yine de Darphin'e övgü dolu bir mesaj döşemek istedim.
Ben rosacea hastasıyım, kısacası kızarıklıktan, hassasiyetten ve alerjiden muzdaribim. 4 doktor gezip onlarca markada çözüm arayışına girdikten sonra sonunda bu hastalığı yendim. Bunda Darphin'in payı büyük.
Kullandığım ürünleri şunlar:
Azahar cleansing micellar water: İlk kullandığım ürünü.Yüzümü sabah akşam bununla temizliyorum. Daha iyisi kesinlikle yok, pahalı olduğunu düşünüp başka bir ürüne yönelmeyin. (1 yıldır kullanıyorum)
Redness relief recovery cream: Kokusu dışında harika bir ürün, sırf kokusunu sevmedim diye serinin başka bir kremini alacağım. (3 aydır kullanıyorum)
Dark circle relief and de-puffing eye serum: Torbalanmaya iyi geldiğine kesinlikle inanıyorum, dokusu da çok hafif. (Üç aydır kullanıyorum)
DARPHIN - Anti-Cellülite Contouring Gel: Üç gündür kullanıyorum, gözlerim yanıltmıyorsa sanki bir iyileşme var gibi. (Tabii stepper ve bol su da etkili olabilir bunda)
Darphin Vitalbalm - Dudak Nemlendirici Bakım Kremi: İçeriği yüzünden aldım; ama pek bir faydasını göremedim. Yine de dudağa sürülen herhangi bir şeyin içeriğinin son derece önemli olduğunu düşünmekteyim. Bu açıdan iyi. (Bir-iki ay kullandım)

Bunların yanı sıra ürünlerinde paraben dahil zararlı pek çok kimyasal yok. Hatta bu saydıklarımdan ikisi "bütünüyle" zararsız içeriğe sahip.

Üzerinden bayağı geçmiş; ama yine de Darphin'e övgü dolu bir mesaj döşemek istedim.
Ben rosacea hastasıyım, kısacası kızarıklıktan, hassasiyetten ve alerjiden muzdaribim. 4 doktor gezip onlarca markada çözüm arayışına girdikten sonra sonunda bu hastalığı yendim. Bunda Darphin'in payı büyük.
Kullandığım ürünleri şunlar:
Azahar cleansing micellar water: İlk kullandığım ürünü.Yüzümü sabah akşam bununla temizliyorum. Daha iyisi kesinlikle yok, pahalı olduğunu düşünüp başka bir ürüne yönelmeyin. (1 yıldır kullanıyorum)
Redness relief recovery cream: Kokusu dışında harika bir ürün, sırf kokusunu sevmedim diye serinin başka bir kremini alacağım. (3 aydır kullanıyorum)
Dark circle relief and de-puffing eye serum: Torbalanmaya iyi geldiğine kesinlikle inanıyorum, dokusu da çok hafif. (Üç aydır kullanıyorum)
DARPHIN - Anti-Cellülite Contouring Gel: Üç gündür kullanıyorum, gözlerim yanıltmıyorsa sanki bir iyileşme var gibi. (Tabii stepper ve bol su da etkili olabilir bunda)
Darphin Vitalbalm - Dudak Nemlendirici Bakım Kremi: İçeriği yüzünden aldım; ama pek bir faydasını göremedim. Yine de dudağa sürülen herhangi bir şeyin içeriğinin son derece önemli olduğunu düşünmekteyim. Bu açıdan iyi. (Bir-iki ay kullandım)

Bunların yanı sıra ürünlerinde paraben dahil zararlı pek çok kimyasal yok. Hatta bu saydıklarımdan ikisi "bütünüyle" zararsız içeriğe sahip.
bende rosacea hastasıyım ama bu ürün benı maf etti,alerjik resaksiyon verdi
zatenkötü ürün yok hiçbir markada,sadece size iyi gelen vardır
bende çok büyük ümitle almıştım,neyseki aşırı alerji yapınca paramı iade ettiler bu defa bıonıke aldım düperdi,ama ikinci seride o da çok hafıf kaldı

Kimisine iyi gelen kimisine kötü geliyor. Deneme yanılma yönteminden başka bir seçeneğimiz yok gibi maalesef :(

Back
X