• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Darphin Predermine Cream Normal Skin

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

isabel

Kuzey Ege
Yönetici
Super Moderator
Anneler Kulübü
6 Mart 2012
17.790
28.549
798
49
NMC6653_mk.webp

Cildiniz canlıdır ve her canlı gibi bakıma, beslenmeye,onarılmaya ve korunmaya ihtiyaç duyar.
Her insanın cilt yapısı ve cildinin ihtiyaçları farklıdır,bu belirlenerek uygun olan ürünlerle bakımı yapılmalıdır.

Darphin Predermine Cream, cilde yoğun bir nem kazandırarak kaybettiği elastikiyeti yeniden kazandırmaya ve cildin toparlanarak daha düzgün bir görünüm kazanmasına yardım eder.

İçeriğinde Peptitler, Hyalüronik asit tanecikleri,iris çiçeğinin özü, Kokum ve Pirinç yağı bulunur. Ciltteki ince çizgi ve kırışıklık görünümlerinde düzelme sağlamaya yardım eder.

Cildin nemlendirilmesi önemlidir, zamanında önlem alınmayan ciltler cansız, mat bir görünüm alır, kaşıntı ve atopik oluşumlar görülebilir.

Özellikle hormonal sebepler yüzünden bazen cilt zayıf düşer çabuk yıpranır ve dış etkenlere daha fazla açık hale gelir ; güneşin zararlı UVA ve UVB ışınlarına maruz kalmak, dengesiz beslenmek, yanlış ve zararlı kozmetikleri kullanmak, içki, alkol tüketimi, hormonal hastalıklar, stres ve bunun gibi pek çok iç ve dış etkenler cilt yaşlanmasını ,cilt dokusunun zarar görmesini ve hücre yenilenmelerinin yavaşlamasına neden olur.

Pirinç yağında diğer bitkisel yağlara oranla 4 kat daha fazla sağlıklı yağ asidi bulunur.

Hyalüronik asit,İris özleri içerir.

Özel formülasyonunda bulunan etken maddeler sayesinde daha aydınlanmış ve dinç görünümlü bir cilde kavuşmanız yardım eder, cilt bariyerlerini güçlendirerek dokunun sıkılaşmasına ve daha doğal görünümlü bir cilde kavuşmasına yardım eder.

Dermatolojik olarak test edilmiş olan ürün,Fransa‘da üretilmektedir.

Kullanım Şekli:

Sabah ve akşamları temiz ve toniklenmiş cilt üzerine normal cilt üzerine uygulayınız.

Güzel bir gündüz kremi.Pembe renkte,hoş kokulu ,güzel dokusu olan bir krem.Kadifemsi bir dokunuş hissi veriyor.Ciltte parlama yapmadığı için üzerine yapılan makyajı parlatmıyor.Ben önceki kullandığım ürünlerde ,nemlendiricilerde üzerine makyaj yaptığımda karma olan cilt yapım t bölgesinde parlama yapardı.Ama bu ürün muhteşem bir baz.Sürdükten sonraki yüze verdiği aydınlık,canlı görüntüde oldukça güzel.

Back