Date

Tamalya

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2024
167
46
18
26
Kızlar merhaba bugün Bi dateye çıktım. çocuk çok rahat yani böyle benle baya samimi doğal olma konusunda hemfikir. Fakat böyle ağzı biraz garip lan gibi telaffuzlar hacı abim gibi tabirler kaba biraz etrafa karşı ama böyle keko da değil ben sayısız değilim yapım bu dedi. Dış görünüş olarak gayet iyi. Bir haftadır konuşuyorduk. Yemekte lahmacun yedik limonu sıktı ve ağzına aldı. Hiç çekinmiyor ya ben çok mu takıntılıyım bilmiyorum o an Bi uzaklaştım sonra fark etti kusura bakma dedi.

Gayette saygısız

Ağırbaşlı olması gerekirken rahatlık seviyesi bayağı fazla bir arkadaş. Yapısında saygısızlıkta varmış. 👍🏻

Buluşma yazınca bir tarafınız mı eksiliyor? Adam rahat mahat değil, gevşek bir tip. Ayrıca evlilik hazırlığı ile ne alakası var sizin buluşmanızın?

Herşeyin bi ayarı olmalı lanlı lunlu sokak ağızlı avam tabirler kullanan erkekleri çok gereksiz buluyorum genelde de boş tipler oluyo.yetiştiği çevre aileden aldıgı terbıyeyi ordan anlıyorum. İçine sinmediyse ilk gündende bişeyler gözüne battıysa boşver olmaz o sizin kaliteniz farklı demekki. Dengin biri değil adam

Kızlar merhaba bugün Bi dateye çıktım. çocuk çok rahat yani böyle benle baya samimi doğal olma konusunda hemfikir. Fakat böyle ağzı biraz garip lan gibi telaffuzlar hacı abim gibi tabirler kaba biraz etrafa karşı ama böyle keko da değil ben sayısız değilim yapım bu dedi. Dış görünüş olarak gayet iyi. Bir haftadır konuşuyorduk. Yemekte lahmacun yedik limonu sıktı ve ağzına aldı. Hiç çekinmiyor ya ben çok mu takıntılıyım bilmiyorum o an Bi uzaklaştım sonra fark etti kusura bakma dedi.
Hacı,abim gibi kelimeler kullanmak nedir ya, asker arkadaşı mısınız sanki. Kadınlarla nasıl konuşulması gerektiğini bilmeyen birisi.

İkinci buluşmaya gerek yok senin kriterlerini karşılamıyor kro.

Back
X