Selam arkadaslar,
Su an kafam zembil gibi ve saglikli dusunemiyorum.
Bir haftadir istanbuldaydim, bugun sabah geri donus ucusumuz vardi. Havaalanina gittik, bagaji verdik, pasaprttan gecip binis kapisina ulastik.
Bekleme salonunda bir kadin gorevli binis kartlarini kontrol edip, damga gibi bir sey basiyordu. Babamla karsi karsiya otururken sira ona geldi ama ingilizce konustu sanirim babam anlamadi. Neyse onunkini kontrol etti bana geldi ama homurdanarak. Boarding karti diyorum yuzume bakiyo bon bon gibi seyler soyledi. Ben de ne diyosunuz siz kendinize gelin yolcuyla boyle konusamazsiniz dedim. Sen misin bunu diyen kadin cildirdi. Aldi benim binis kartimin kosesini yirtti, sizi almiyorum ucaga dedi. Alman konsoloslugunu cagiricam falan diye bagiriniyor.
Tabii biz de terbiyesizsiniz bu nasil muamele falan tartisiyoruz. Derken bize döndü ve aynen sunu dedi: alman memur olsa yapabilir miydiniz, orada kopek gibi muamele goruyorsunuz, bana sesiniz cikiyor, kopeksiniz dedi. Babam da yillardir oradayim senin gibi davranan olmadi dedi.
Neyse polis cagiricam almicam sizi ucaga diye bekletiyor. Bir ara hatta salondan cikin bile dedi, biz cikmadik tabii.
Her neyse ucaga alim baslayinca biz de siraya girdik ve bizi geri cevirdiler. Thy oyle bir haklari yok, biletinizi oderler va diyor ama kadin onlara da carliyor.
Herkes bindi biz kaldik. Bu sefer yanindakiler bizi ucaga alacakken bu cildirdi haa oyle mi diyip pasaprtlarin videosunu cekmeye basladi. Babam da cekemezsin diye elinden cekti. O sirada eli siyrildi sanirim, sizi mahkemeye vericem demeye basladi. Pasaportlari ne hakla resimlersiniz diyince benim de ustume yuruyup bilegimi kivirdi.
Polis beklerken digerleri sulh olun ucak kacmasin diyince 5 dakika kala ucaga gectik.
Babam bir de ozur diledi bu ….dan.
Adamin tansiyonu firladi, benim basim hala catliyor.
Simdi size sorum; nasil yol izlemeliyim? Kamera kayitlari vardir ama silerler mi? Adini bilmiyorum kadinin? Ben direkt avukata verip dava acmak istiyorum ama bir sey cikar mi? Yutmak istemiyorum bunu.
Ekside hesap actim simdi, baslik acsam rezil etsem?
Cok acele yazdim hatalarim olabilir