Dava günü

Bazensusmakiyidir

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2022
77
29
3
28
Arkadaşlar az çok bahsettiğim konulardan bilirsiniz şimdi boşanma aşamasındayım iki tarafta anlaştı evlilik birliğinin temelden sarsılması nedeni ile boşanma (Anlaşmalı) bu şekilde kağıt geldi karşı tarafın avukatı var benim yok sorun olurmu acaba şimdi birde başka şehire gideceğim dava için sırf umarım bişey çıkmaz hakim ne sorar acaba ben kesin boşanmak istiyorum lanet ediyorum ya yüzünü görmeye bile ama mecbur gideceğim artık

Dilekceni iyice oku oyle imzala seni zora sokacak kelimeler para tazminat vs olmasin aklina takilan varsa yine sor burdan avkt arkdslar yardimci olur anlasmalida avkt gerek yok

Arkadaşlar az çok bahsettiğim konulardan bilirsiniz şimdi boşanma aşamasındayım iki tarafta anlaştı evlilik birliğinin temelden sarsılması nedeni ile boşanma (Anlaşmalı) bu şekilde kağıt geldi karşı tarafın avukatı var benim yok sorun olurmu acaba şimdi birde başka şehire gideceğim dava için sırf umarım bişey çıkmaz hakim ne sorar acaba ben kesin boşanmak istiyorum lanet ediyorum ya yüzünü görmeye bile ama mecbur gideceğim artık
Protokol maddelerini iyice okudunuz mu? Yuvarlak maddeler çok sıkıntıya sokar insanı . Örneğin maddeye ev satılacak yazıyorlar. Yıllarca satılmıyor çünkü şu tarihe kadar satılmış olacak diye belirtilmemiş vs. Ayrıntılara dikkat edin çünkü anlaşmalıda kabul ettiğiniz maddelere itiraz hakkınız yok. Mahkeme günü hakim bu maddeleri tekrar okur ve boşanmak istiyor musunz diye ikinize de sorar

Back
X