Davet katılma sorunsalı

Kulubun1uyesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2023
1.734
990
53

Bir sosyal medya hesabı kullanıcısı çocuğunun doğum gününe gelmediler diye bozulmuş içerlemiş. Ne düşünüyorsunuz her davete gidilmeli mi? Mesela ben gelemeyeceksem gelemeyecegimi belirtiyorum bu bir kabalık mıdır. Artık ileriye taşıyıp ben kusura bakma kınaya gelmeyi sevmiyorum diyorum. Neden bu dayatmalara zorbaliklara maruz kalıyoruz ki. Gereksiz bir çok etkinlik yapıldığını düşünüyorum. Söz nişan kına düğün çocuk doğum günü Bebek cinsiyet partisi bla bla.. neden yahu demek o kadar çevren yokmuş bunu kötü bir tecrübe ile öğrendin ve o kadar sevmeleri gelmeleri için bir sebep mi. Çok sevdiğim biri bir davete cagirsa inan ki canım sıkılıyor benim bir sürü angarya hem maddi hem mentalll..

Bir keresinde öğlen aramda kalkıp en yakın arkadaşımın çocuğunun doğum gününe gitmiştim aldığım elbiseyi giydirmedi bile görmedim yani üzerinde. Ben ne kadar nezaket gostersem de insanlar olamayabiliyor bu da kırıcı oluyor.
Artık verici olmamayı çok net öğrendim. Kuşa kediye köpeğe, düşmüş insana yardım ediyorum böyle milleti eğlemek ve memnun edememekten bin kat iyidir diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…