davetsiz misafirler:(

kahvenaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
4
2
38
Burdur
merhaba, ben foruma katılan yeni bir üyeyim çünkü taze bir anneyim. bebeğim 8 haftalık.herşey çok güzel giderken başımda bit olduğunu öğrendim. böyle bi dönemde bit olan var mı yada duyan. ne yapmalıyım hangi ilaçları kullanmalıyım?. bebeğe aksi tesir eder diye korkuyorum yardım ederseniz sevinirim.

Eczanelerde satılan özel şampuanlar var,onlardan kullanabilirsiniz.Bebeğe bir zararı olur mu bilmiyorum,prospektüs de muhakkak yazar ama başka türlü arındıramazsın canım.

Doktoruna sormadan kesinlikle şampuan bile kullanma çünkü onlar kimyasal madde ve etkileyebilir. Bu nedenle önce doktoruna danış. İnşallah bir sorun olmadan kurtulursun.

canım bu zamanında hepimizde oldu..eskiden bu kadar herşeyde yoktu..şuanda herşey var ama hamilesin hamile olmanda herşeyi yapmanı engelliyo..
valla canım gözleri iyi gören birinin önüne birkac gün oturucan tek tek hem birleri hemde sirkeleri temizklicek başka türlü gecmez özellikle sirke bitmediği sürece sürekli ürerler...
ahh benim annem hiç ilaçsız o yöntemle temizlerdi..
allah yardımcın olsun valla zorr dr. danışıp eczaneden bebeğe etkilemiyecek bir ilaç alıcaksın ve gidicek..

evet haklısın hamilelik elimi kolumu bağladı zaten ama dr. danıştım oda bi ilaç önerdi cildiye uzmanıda onayladı ve uyguladık. sonra saolsun eşim beni temizledi allaha şükür bitirdik:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…