• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Davut guven

Hayır sonradan tüp bebek yaptırınca veriyosun ama muayene ücreti yok yani ben hiç vermiyorum
canim seni rahatsiz ediyorum kusura bakma ben yarin tup bebek icin gidicektim aradim sordum adetliyken arayin randevu vericez dediler adetliykenmi gitmek gerekiyor ilk defa gidicem once normal muayene etmesi gerekmiyomu

Merhabalar bende mart ayında Davut hocaya tüp bebek yaptırdım.dun transferimin 10.günüydü kan testinde negatif çıktı acaba yarın yani 12.gün yaptirsam pozitif olurmu yardım edin lutfennnn

Asla davut güven e gidip zamanınızı harcamayın.yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi çok ters üslubu.hiç bir zaman açıklayıcı ve yönlendirici değildi. Oraya gelen insanlara ne yapmak istediklerini soruyor tüp bebek merkezine biri niye gelir sizce.

tuh ya amasyadan otobus 7 de var 10 gibi orda oluyoruz ogleden sonra olsada bakarmi acaba
Konunun üzerinden geçmiş ama araştıranlar için Bilgi olsun öğleden sonra ilgilenmiyor tüp bebek hastasıyla.parasıyla özelde görüşme sağlarsınız ama o yine sabah erkenden tüp bebek merkezine çağırır. Gidersiniz o kadar yol yapıp bir açıklama bilgilendirme olmadan sizi gönderir kendisini pek de muhattap bulamazsınız.üstüne bir de azar çeker.ağlaya ağlaya çıkarsınız.umarım sizinki böyle olmaz :(

Back
X