- Konu Sahibi kakarakubara
tm cnm saol verdigin bilgiler icinOnu bilmiyorumm canım.olsun yinede git belki yoğun olmazsa erken girersin genelde kalabalık oluyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tm cnm saol verdigin bilgiler icinOnu bilmiyorumm canım.olsun yinede git belki yoğun olmazsa erken girersin genelde kalabalık oluyor
Muayene ücreti yok cnmcnm bide sunu cevaplasan super olurmuayene ucreti ne kadar
nasil yok cnm toplu parami yatiriyorum tup bebek icinMuayene ücreti yok cnm![]()
Hayır sonradan tüp bebek yaptırınca veriyosun ama muayene ücreti yok yani ben hiç vermiyorumnasil yok cnm toplu parami yatiriyorum tup bebek icin
canim seni rahatsiz ediyorum kusura bakma ben yarin tup bebek icin gidicektim aradim sordum adetliyken arayin randevu vericez dediler adetliykenmi gitmek gerekiyor ilk defa gidicem once normal muayene etmesi gerekmiyomuHayır sonradan tüp bebek yaptırınca veriyosun ama muayene ücreti yok yani ben hiç vermiyorum
Konunun üzerinden geçmiş ama araştıranlar için Bilgi olsun öğleden sonra ilgilenmiyor tüp bebek hastasıyla.parasıyla özelde görüşme sağlarsınız ama o yine sabah erkenden tüp bebek merkezine çağırır. Gidersiniz o kadar yol yapıp bir açıklama bilgilendirme olmadan sizi gönderir kendisini pek de muhattap bulamazsınız.üstüne bir de azar çeker.ağlaya ağlaya çıkarsınız.umarım sizinki böyle olmaztuh ya amasyadan otobus 7 de var 10 gibi orda oluyoruz ogleden sonra olsada bakarmi acaba