Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canim seni rahatsiz ediyorum kusura bakma ben yarin tup bebek icin gidicektim aradim sordum adetliyken arayin randevu vericez dediler adetliykenmi gitmek gerekiyor ilk defa gidicem once normal muayene etmesi gerekmiyomu
Merhabalar bende mart ayında Davut hocaya tüp bebek yaptırdım.dun transferimin 10.günüydü kan testinde negatif çıktı acaba yarın yani 12.gün yaptirsam pozitif olurmu yardım edin lutfennnn
Ben ilk tüp bebek deneyiminé davut guven ile baslayacaktim. Ama çok kötü bir muamele ile karşılaştık, sürekli azarlıyorlar hiç bir sorumuza cevap vermiyordu. Sakın ona gitmeyin.
Asla davut güven e gidip zamanınızı harcamayın.yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi çok ters üslubu.hiç bir zaman açıklayıcı ve yönlendirici değildi. Oraya gelen insanlara ne yapmak istediklerini soruyor tüp bebek merkezine biri niye gelir sizce.
Konunun üzerinden geçmiş ama araştıranlar için Bilgi olsun öğleden sonra ilgilenmiyor tüp bebek hastasıyla.parasıyla özelde görüşme sağlarsınız ama o yine sabah erkenden tüp bebek merkezine çağırır. Gidersiniz o kadar yol yapıp bir açıklama bilgilendirme olmadan sizi gönderir kendisini pek de muhattap bulamazsınız.üstüne bir de azar çeker.ağlaya ağlaya çıkarsınız.umarım sizinki böyle olmaz