Dawson's Creek

dids

f & d
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2007
6.481
22
358
44
frame465461cn0.jpg

Küçük bir sahil kasabasında yaşayan ve çocukluktan beri birbirlerini tanıyan bir grup arkadaşın lise çağına gelmeleri ve bununla birlikte değişmeye başlayan ilişkilerini konu alan bir gençlik draması.

framegfhgf1vy4.jpg

Dawson's Creek, Ocak 1998 - Mayıs 2003 tarihleri arasında 6 sezon boyunca yayınlanmıştır.

adszgj8.jpg

(alıntıdır)

Hayatımın dizisiydi ya:çok üzgünüm:

Arkadaşımla ya her pazartesi bende yada onlarda beraber izlerdik ağlardık:çok üzgünüm:

Ayrıysakta mutlaka bölüm bittiği gibi araşır kritik ederdik:çok üzgünüm:

Son bölümde jen ölmese daha güzel olurdu son bölümde 2 saat ağladım yahu:çok üzgünüm:

Sonra digiturkte tekrar verdiler ama saati bana uymadı doğru düzgün izleyemedim:çok üzgünüm:

hiç kaçırmazdın yaa senağlama yeniden versinler senağlama

en sevdiğim diziydi hayatta kaçırmazdım
bittiğinde nasıl üzülmüştüm anlatamam
pacey & joey aşkının çok büyük hayranıydım :asigim:

pacey hastasıyım yenıden versınler cunkı son bır ay seyrettım bastannnnn ıstıyorummmm gercı kavak yellerı war ama çakmasııı o tadı vermıyor

eed kavak yellerinn çakmasıydı resmen ama güzel diziydi ..ben chad micheal var die izliyordum ..orda çok tatlıydı ..

:kedi::asigim:

dawsons creek süper bir diziydi ortaokul zamanlarıma denk gelmişti oyuncularının filmlerini hala takip ederim ,geçenlerde dawson'ın cocuğu oldu :)

Beni ben yapan, karakterime, düşüncelerime büyük ölçüde şekil kazandıran dizidir.boshayallersmile İzlediğimde küçüktüm daha ve ağaç yaşken eğildi işte..:1rolleyes:
İyi ki böyle bir diziyi izlemişim.boshayallersmile
Arkadaşlarla saatlerce konuşurduk her bölümün ardından. Karakterlerin tüm mimiklerini, diyaloglarını değerlendirirdik.
Pacey'e deli gibi aşıktım. Hatta son sezonda bir kadınla öpüştüğünde ağlamaştım.Çocukluk işte..:1rolleyes:
Bir de meşhur kumral güzelimiz Joey vardı. Onun da güzelliğine hayrandım. Dünyanın en güzel kızı oydu benim gözümde.boshayallersmile O zamanlar onun gibi görünmek için neler vermezdim...boshayallersmile

Bir daha hiçbir diziyi Dawson's Creek'i izlediğim gibi tutkuyla izlemedim.kaydirigubbakcemile3 Hiçbir dizi onun gibi olmadı, olamadı.:umursamaz:
Hem ağlattı, hem güldürdü, hem düşündürdü.
Benim efsanemdi, ilk aşkımdı..:asigim:

bunun türk versiyonu da ne komik oldu yaw sırnaşık şey

küçücükken dört gözle beklerdim ben bu diziyi
duygual sahnelerinde gözlerimden yaşlar bile süzülürdü küçüğüz ya kaptırırdım kendimi

bence o diziyi böyle güzel kılan bizim o yıllardaki duygularımızdı..

keşke bu diziyi izlediğim zamanki ben i tekrar yaşasam :a015:

Hic unutmuyorum ablamlarla bu dizi basladiginda sus pus oturur heyecanla beklerdik neler olacak diye takip ederdik. Cok kücüktüm o zamanlar. Ben genclik cagima gelene kadar hala o dizi defalarca tekrarlanmisti. Dolayisiyla ablamlardan taa bana kadar ergenlik dönemimizde bir etkendi bu dizi. :61:

Türk versiyonuna gelince suyunu cikardilar. :45:

çocukluğumuzun dizisi, o zamanların Türkiye'sinde böyle bir dizi nimetti nimet.. Bizimkiler vardı kaliteli, gerisi foss..

Kavak Yelleri'ni izleyip görüp de sanmayın ki bu dizi de onun gibi olsun.. tamam senaryoyu kaptı bizimkiler ama Amerikan kültürünün dizisini nasıl Türkleştireceğiz diye kendilerinden geçtiler ortaya saçma sapan bir şey çıktı..
en basitinden ana karakterlerin birisinin gey (sarışının arkadaşı), birisinin uyuşturucu bağımlısı ve alkolik (sarışın), birisinin şizofren (sarışının arkadaşının kız kardeşi ve kıvırcık oğlanın bir dönem sevgilisi) olması gerekiyor. bizde nasıl cesaret etsinler..
bir kere bizim gençlerimiz gey, bağımlı ve şizofren olamaz, ama bol bol birbirlerinin sevgililerine bakabilirler... eee çapkın bir toplumuz... yakışır...

muhabbetleri, haftalık konuları da son derece zevkli idi, asla sıkmıyordu, kendini tekrar etmeler yoktu.. heyecan gerekli hadi eşleri değiştirelim asla yoktu...

güzeldi ya..

Back
X