dayak miras

cupra

Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2013
10
1
16
Aydın
abimle yaklaşık beş yıllık bir davamız var.. babam rahmetli oldu ailemizin fabrikası var miras bölündü.. daha liseye gidiyordum ünv. kazandım ikinci yıl abimi aradım yurt parasını ödemesi için aylardır bana 50 tl gönderiyordu hayatımı sürdürmem için..sana bakmak zorunda değilim falan dedi yazında üstümdeki tüm mal varlığını zorla almışlardı..yurt müdürüm iyi bir kadındı yurttan atmadı beni zor durumdayım diye..annemde gene benzer sözler falan etti..bende iş bulup çalışmaya başladım beni 3 4 ay hiç aramadılar.Final haftasında aramaya başladılar.bende eve gelmeyi düşünmediğimi iş bulduğumu falan söyledimm beni tehdit etti dağa çıkarıp öldürüp gömeceğini söyledi her gün tehdit ediyordu.Korktum kesinlikle gitmeyecektim eve. sonra bana yanına geldik gel oturalım konusalım falan dedi.Bnede saf gibi tamam diyip gittim.Oturduk hadi eşyalarını topla gidelim dediler bende gelmeyeceğimi söyledim tamam bin yurda bırakalım dediler bende bindi arabaya..bana bir iki tane vurdu..bende yurda gidelim dedim yok direkt gidiyoruz kalsın neyin varsa dedi beni araba kullanırken dövmeye başladı.sonra aracı yanındaki adama verdi.yanıma oturup yüzüme yüzüme vurmaya yumruk atmaya başladı..saçlarımı yoldu.kollarıma rotring kalem batırdı izleri hala var.burnumdan kollarımdan kanlar akıyordu ama durmadan iki saat boyunca dövdü sesim cıktıkça annem ağlama sesi geliyor diyordu abimde direkt yüzüme yumruk atıyordu eve kapattılar beni..hergün dayak..sonra 3 4 gün sonra evden kaçtım normalde kilitli tutyorlardı o gün açık bırakmışlar kapıyı..evden kaçıp yurda sığındım.dava açtım her yerim morluk içersindeydi...peşimden geldiler gene tehditler falan..günler sonra başıma birşey gelir korkusuyla evime geri döndüm..teyzemlerde kaldım bir ay.sonra zorla ifademi değiştirtiler ilk davada..abim şiddet yanlısı biri hamile eşini bile döven bir adam..herggün eşini döver.su anda artık kendimde karsı duracak cesareti buluyorum davam var ayın yirmisinde gene..ne yapacağım bilmiyorum bir avukatım yok çünkü hiç param yok.ayrıca ifademi değiştirdiğim için başıma birşey gelmesinden korkuyorum

Merhaba;
Sizin sorunuz doğrudan cevap verilebilecek şekilde değil. Bu nedenle Baronun Kadın Hakları merkezine başvurabilirsiniz. Hiç bir şekilde korkmanıza gerek yok. Dilerseniz bir avukat ile de yüz yüze görüşebilirsiniz.
Eğer İstanbul da yaşıyorsanız sitedeki bilgilerden bize de ulaşabilirsiniz. Size elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız.
İyi günler dilerim.

Back