Dayanacak gucum kalmadı

Nsrnysr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2016
58
24
3
31
Biraz uzun olacak ama ilk defa konu açıyorum bir buçuk yıl önce cok sevdim ailem vermedi kaçarak evlendim 19 yaşındayım ve başından soyliyim mardinliyim ve mardinlilerde boşanmak diye birsey yok kesinlikle eger böyle bişey yapacak olursan abilerinin ablalarinin cocuklarina bakacaksin sen hep ezileceksin bidaha asla evlenmiceksin ve hayatin boyunca kim seni gorurse aciyarak bakacak sana inanin bunlari yazarken ağlıyorum evlendigim günden beri en az haftada bir aşırı kötü derece dayaklar yiyorum küfürler anneme bana kardeslerime annem babam melek gibidir aslinda sulaleden dolayi bosanmak yok diyorum bir ay once 20 günlük hamile olduğumu öğrendim ilk bir haftasi tamam sonra yine dayaga başladı sinirli olmadigi zamanlar çok iyi biridir ama sinirlendigi zaman gözü dönüyor bu sabah yine hicbirsey yapmadim kahvalti hazirladim onune koydum arkama döndüm bardagi firlatti neden oturmuyorsun diye yine dayak yedim Birsuru kufur etti bebeğime Birsuru bela okudu beni sevmedigini sehir disina cikinca bilerek çok kaldigini beni gormek bile istemedigini söyledi evlendigimiz gune yine birsuru lanet okudu afdersiniz s..mekten baska bi isine yaramadığımi söyleyip çıkıp gitti aksam yine hicbisey olmamis gibi gelecek yada tam tersi o benimle konusmayacak derdimi anlatabilecegim kimsem yok olsa bile sadece rezil ederler heryerde konusurlar ve bosanma diye bisey olmadigi icin elimden gelen biseyde olmicak cok caresizim neyapacagimi bilmiyorum

Devlete sığının demekten başka birşey diyemeyeceğim.
Madem boşanmak yok, madem aile sahip çıkmayacak..
Ama o adam müsveddesinin eline de kalmayın, kaçın.. Cidden kaçın gidin, güvendiğiniz bir büyük, bir arkadaş varsa kaçın sığının.. Kadın sığınma evlerine gidersiniz olmaz mı? Bu gibi durumlar için var oralar.

Allah kolaylık versin, inşallah kurtulursunuz

Biraz uzun olacak ama ilk defa konu açıyorum bir buçuk yıl önce cok sevdim ailem vermedi kaçarak evlendim 19 yaşındayım ve başından soyliyim mardinliyim ve mardinlilerde boşanmak diye birsey yok kesinlikle eger böyle bişey yapacak olursan abilerinin ablalarinin cocuklarina bakacaksin sen hep ezileceksin bidaha asla evlenmiceksin ve hayatin boyunca kim seni gorurse aciyarak bakacak sana inanin bunlari yazarken ağlıyorum evlendigim günden beri en az haftada bir aşırı kötü derece dayaklar yiyorum küfürler anneme bana kardeslerime annem babam melek gibidir aslinda sulaleden dolayi bosanmak yok diyorum bir ay once 20 günlük hamile olduğumu öğrendim ilk bir haftasi tamam sonra yine dayaga başladı sinirli olmadigi zamanlar çok iyi biridir ama sinirlendigi zaman gözü dönüyor bu sabah yine hicbirsey yapmadim kahvalti hazirladim onune koydum arkama döndüm bardagi firlatti neden oturmuyorsun diye yine dayak yedim Birsuru kufur etti bebeğime Birsuru bela okudu beni sevmedigini sehir disina cikinca bilerek çok kaldigini beni gormek bile istemedigini söyledi evlendigimiz gune yine birsuru lanet okudu afdersiniz s..mekten baska bi isine yaramadığımi söyleyip çıkıp gitti aksam yine hicbisey olmamis gibi gelecek yada tam tersi o benimle konusmayacak derdimi anlatabilecegim kimsem yok olsa bile sadece rezil ederler heryerde konusurlar ve bosanma diye bisey olmadigi icin elimden gelen biseyde olmicak cok caresizim neyapacagimi bilmiyorum

Böyle bir adamı çekmektense kardeşlerimin çocuklarına bakmayı ya da bana acıyarak bakmalarını tercih ederim.

Demek ki neymiş, aile karşı çıkıyorsa bir sıkıntı varmış, aile sözü dinlemek gerekirmiş. Kaçmak mutlu etmezmiş...

Daha 19 yaşındasın ve 29'una geldiğinde de hiç bir şey değişmiycek , üstelik hamilesin de , keşke anne baba sözü dinleseydin

Cok acı gelebilir söyleyeceklerim ama bu çocuğu doğurman daha kötü.

Korun ve olmaz deme. Kaçmayı ilkinde becermişsin, yine yaparsın. Kendine inan.

Seni cok iyi anlayabiliyorum..yasin cok genc yalniz yasaman cok zor ve senin icin guvenlide olmaz...senin durumunda akraba es dost kimsenin destekde vercegini sanmiyorum..ne mezunusu hep mardinde yasadiysan isin dahada zor

Nolursa olsun baba evine donerdim ben dayak yemektense baskalarinin da cocuguna bakardim kendi cocuguma da bakardim. Bence ara anneni anlat kimseden gizleme belki annen baban seni alalim derler ettigi kufurlere vurdugu yere kadar anlat. Ana baba yuregi ne olursa olsun o pis heriften iyidir. Allah yardimcin olsun cok kucuksun dayanamazsin sen bu adama boyle. Bence evine don

Ailenin sozunden çıkmak iyi fikir degil ama olan olmus.
ALLAH yardim etsin. Dua et bol bol...

Böyle bir adamı çekmektense kardeşlerimin çocuklarına bakmayı ya da bana acıyarak bakmalarını tercih ederim.

Demek ki neymiş, aile karşı çıkıyorsa bir sıkıntı varmış, aile sözü dinlemek gerekirmiş. Kaçmak mutlu etmezmiş...

Ailesi iyi olan kizlar bi adam icin asla ailesini feda etmez...bunun altinda mutlaka basedemedigi ailevi sorunlar vardir..zaten guney dogulu bi aileden soz ediyorsak yeterince sorun vardir..onlarin dusunce yapilarini bizim kabullenmemz oldukca guc...iyi ailelerde vardir ama parmakla sayilir

hayvan herif ne denirki.ailenizde nasıl bir yapıya sahipya boşanınca niye sen bakısın ezilesin orda dayak yemiceğinin garantisi var mı? devlete sığın desem seni bulup bişey yaparlar mı nerden baksam konu elimde kalıyor.eşinin sakin olduğu bir anda otur konuş kaç yaşında bilmiyorum ama belki tedavi olur pişman olur bilemedim ne yazacağımı en azından korunsaydın.

Bir an önce kaç kurtul gerekirse çocuğu da doğurma. O adamla kaldığın her sene bir çocuk daha doğuracaksın ve onlar da sefil olacak.

Demek ki 18 yaşında kaçmak cahillikten başka şey değilmiş. Bu adamla kalırsan hem onla yaptığın çocuklara bakacak hem dayak yiyecek hem de adamın yatakta gönlünü yapacaksın. Git bari babanın evine ablanın abinin çocuklarına bak sadece...

Ailesi iyi olan kizlar bi adam icin asla ailesini feda etmez...bunun altinda mutlaka basedemedigi ailevi sorunlar vardir..zaten guney dogulu bi aileden soz ediyorsak yeterince sorun vardir..onlarin dusunce yapilarini bizim kabullenmemz oldukca guc...iyi ailelerde vardir ama parmakla sayilir

Ben katılıyorum.
Güneydoğuduki kadın mutsuzluğunun asıl sebebi cahil aileler ve genel cahillik.

Devlet keşke Güneydoğulu kadınlar için sığınma programı yapsa. 2468975322 tane Kuran kursu açtıkları parayla 3 tane modern, düzgün, gerçekten işleyen sığınma evi açılsaydı keşke.

Adını hatırlayamadığım İstanbullu bir kadın akademisyen var, Güneydoğuda kadın çalışmaları yapıyordu. "Çok fazla acı var ,dayanamıyorum" notu bırakıp intihar etmişti, birkaç sene önce, 35 yaşında bile değildi. O bakmaya görmeye dayanamazken, yaşayanlar nasıl dayansın?

Ben katılıyorum.

Devlet keşke Güneydoğulu kadınlar için sığınma programı yapsa. 2468975322 tane Kuran kursu açtıkları parayla 3 tane modern, düzgün, gerçekten işleyen sığınma evi açılsaydı keşke.

Adını hatırlayamadığım İstanbullu bir kadın akademisyen var, Güneydoğuda kadın çalışmaları yapıyordu. "Çok fazla acı var ,dayanamıyorum" notu bırakıp intihar etmişti, birkaç sene önce, 35 yaşında bile değildi. O bakmaya görmeye dayanamazken, yaşayanlar nasıl dayansın?
Güneydoğudaki kadınların acılarınıb sebebi din sömürüsü desem... Hikaye uzun kısaca adnan menderes din sömürüsü arapça ezan falan dedi seçimleri kazandı. Sonra göz boyamak için ezanı türkçeden arapçaya çevirdi. Asıl önemlisi kendi toprak ağasıydı ve chp nin toprak reformunu rafa kaldırdı. Köy enstirülerinin kapattı. Halk hala cahil hala elinde kuran tutanlara veya sakallılara inanmaya devam ediyor... Kadınların durumu rezalet... biz okumaya dayanamıyoruz onlar yaşıyor...

Ben katılıyorum.

Sen biliyorsundur muhtemelen de dayanamadım bilmeyen vardır belki diye anlattım...

Cok uzuldm inanilmaz derecede ne denir napilir blmyrm hamile olmanda cabasi boyle adetler olmz olsn bu psikopat adami omr boyu nasi ckceksn yazk gunah :((

Back
X