Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Varr görünüyor baya ney yarın test verinKizlar merhaba Bata 3 gün var forest erken gebelik testi yapmistim hayalet cizgi cikmisti
Simdide normal Bebetime kaset test yaptim sonuc resimdeki gibi
Sizce gebelik var mi?
Evet aksam kan testine gittim Pozitiff :) Ama hicbir belirtim yok test olmasam hamileyim demezdim yaniiiHariiikaaaa gebesinnniizzz belirtileriniz nelerrr![]()
![]()
Amin cok tesekkur ederim :)Hamilesiniz Allah tamamına erdirsin
Cok tesekkur ederiim :)Evet var, hayırlı olsun.
Kan testi verdim Pozitif :)Varr görünüyor baya ney yarın test verin
Merhaba hayırlı olsun sağlıkla gelsin kan sonucun kac çıktıKan testi verdim Pozitif :)
Kaç gin gecikmen vardıı ya evet bazısıda hiç farketmyo iişteEvet aksam kan testine gittim Pozitiff :) Ama hicbir belirtim yok test olmasam hamileyim demezdim yaniii
GeliyorummmmO zaman gel dostum
2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı
Zaten normaliz bence ama biraz beklecegiz ne yapalım 😂😂😂 Bekleyelim bakalım🙄 doktor onay verdi diyorum bana diyoki ben ondan daha iyi hissediyorum şu an yapmamalıyız diyor😂 müneccim de oldu kurban olduğum 😆www.kadinlarkulubu.com
MerhabaaaMerhaba hayırlı olsun sağlıkla gelsin kan sonucun kac çıktı
Gecikmem yoktu henüz bata 3 gün kala kan testi yaptim hcg 29 ciktiiKaç gin gecikmen vardıı ya evet bazısıda hiç farketmyo iişte
Saglikla gelsin insallahGecikmem yoktu henüz bata 3 gün kala kan testi yaptim hcg 29 ciktii
Amiinn Sanırım sizde hamilesinizSaglikla gelsin insallah
Ne hissedip kandan baktırdınız pekiGecikmem yoktu henüz bata 3 gün kala kan testi yaptim hcg 29 ciktii