dayanamadım ve adete 5 gun kala test yaptımmmmm

sewda22

hoşgeldin meleğiiiimm:)
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2013
528
91
123
Aydın
slm kızlar bu ay krampım coktu ve dun gecede mıde bulantısıyla uyandım ruyamdada cıft cızgı gordum artık dayanamadım 5 gun var adete test yaptm tabıkı de negatıf cıktı olsa olurmuydu ? erken mı davrandım hala umut edebılırmıyımmmmm

aleykum selam erken olmus brz kafana cok takma hamılemıyım dıe kendını umutlandırma uzulme sonra ama inşallah hamılesındır bulantıların psıkolojık deıldır umarım brz daha bekle kendınde degısıklık goruyomusun bulantıdan baska belırtıler varmı ?

Son düzenleme:

bı de sık ıdrara cıkyorum ve halsızım cnm umarım olmustur bu ay ya klomen tedavsı goruorum

İnşallah hamılesındır canım,kan testi yaptırsana yarın bazen testler yanlış olabılıyo.

İnşallah hamılesındır canım,kan testi yaptırsana yarın bazen testler yanlış olabılıyo.

anladım cnm bnde heyecanlıyım ama adetım gecıkene kadar bklemek ıstıyorum ( hamılelıkte gogus sısmesı ve acıması oluyormus ama bnde oyle bırsey yok olması gerekıyormu :26:

anladım cnm bnde heyecanlıyım ama adetım gecıkene kadar bklemek ıstıyorum ( hamılelıkte gogus sısmesı ve acıması oluyormus ama bnde oyle bırsey yok olması gerekıyormu :26:

Her vücut aynı tepkılerı vermıyo,benım 2. aydan sonra bıraz ağrıdı okadar.Ama büyüdüler malesef :)) hıç bi belirtide olamayabılır yanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…