Dayanamadim :/

Melisnur

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2017
221
109
23
36
Ven bugun kan verdim sonucu yarin alicam evde tekrar idrar testi yaptim o negatif bugun 12 gun oldu adet gunumun gectigi :(

Keşke ultrasonda da kendine baktırmis olsaydın bı kontrol etseydi rahim durumunu bazen testlerde yanılma oluyor dur hemen üzülme bı sonucu al bakalım hayırlısı olsun

Cok yogun calistigim icin izin alamiyorum gittim ozel polikilinige kan verdim doktor yoktu. Kizim var zaten çok uzulmem ama sikildim bu durumdan kan negatif cikarsa gidicem artik allah korusun kist falan varsa :(

Ven bugun kan verdim sonucu yarin alicam evde tekrar idrar testi yaptim o negatif bugun 12 gun oldu adet gunumun gectigi :KK43:
Niye bukadar gec aliyorsunuz sonuclari yaw? 1saate kalmaz cikiyor devlet hastanelerinde bile. Akşam mi verdin canm.ondanmi? Degilse verdigin yerin sitesinden bakablrsin sonucuna. Uyku tutmaz simdi

Keşke ultrasonda da kendine baktırmis olsaydın bı kontrol etseydi rahim durumunu bazen testlerde yanılma oluyor dur hemen üzülme bı sonucu al bakalım hayırlısı olsun
Korkuyorum ya kist varsa :( bebis icin uzulmuyorum canim neden olmuyorum olmamam beni sıkiyo

Korkuyorum ya kist varsa :KK43: bebis icin uzulmuyorum canim neden olmuyorum olmamam beni sıkiyo
Stres yapma sakin ol vardır bı sebebi kötüyü düşünme al bakalım sonucunu ona göre doktora gidersin ama bı zahmet kendini ihmal etme

Korkuyorum ya kist varsa :KK43: bebis icin uzulmuyorum canim neden olmuyorum olmamam beni sıkiyo
İnşallah bir an önce regl olursunuz ama size şöyle söyleyeyim stres yüzünden 47 gün geciktim ben yani adet olamama sürem,aradaki döngü günüyle toplam 77 gün regl olamadım. Hiç strese girmeyin kendinize de cok dikkat edin :KK200:

Back
X