Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Keşke ultrasonda da kendine baktırmis olsaydın bı kontrol etseydi rahim durumunu bazen testlerde yanılma oluyor dur hemen üzülme bı sonucu al bakalım hayırlısı olsun
Cok yogun calistigim icin izin alamiyorum gittim ozel polikilinige kan verdim doktor yoktu. Kizim var zaten çok uzulmem ama sikildim bu durumdan kan negatif cikarsa gidicem artik allah korusun kist falan varsa
Keşke ultrasonda da kendine baktırmis olsaydın bı kontrol etseydi rahim durumunu bazen testlerde yanılma oluyor dur hemen üzülme bı sonucu al bakalım hayırlısı olsun
İnşallah bir an önce regl olursunuz ama size şöyle söyleyeyim stres yüzünden 47 gün geciktim ben yani adet olamama sürem,aradaki döngü günüyle toplam 77 gün regl olamadım. Hiç strese girmeyin kendinize de cok dikkat edin