dayanamıyorm artık, gidicem..

onunlaguzel

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2012
212
44
98
gitmye çalıştım daha önc ilaç içtim 15 tane.. ölümden döndüm.. ama yapamıyorum onsuz.. ben yalan söyldim sevdiğime birtaneme.. ki onun en nefret ettiği şydi yalan, ilk aşkımdı o benim.. 5 yıl sonra tekrar hayatıma girdi, ben iyi değerlendirmedim ama bu şansı yalan söyledim ona, yalanlarım ortaya çıktı.. Bana güvenmiyor şimdide.. ne söylersem ardında yalan arıyor dayanamıyorum.. ona doğruyu söyliyen or.... pu bile olsa, yalan söyliyen başka insanlardan daha şerefli oluyor onun gözünde.. ben napıcam.. Dayanıcak gücüm kalmadı.. Ailem zaten yok.. okuldan herşyden soğudum.. herşeyim o benim.. O da beni istemiyor.. dfolup gitmek istiyorum, Rabbimden korkuyorum.. kalıp onunla bizim için savaşmaya mecalim yok.. onsuz zaten yaşıyamıyorm.. napıcam ben dayanamıyorm artık

Eee bence de çocuğun hayatından çık git artık!
Hiç kimse başkasının yalanlarını çekmek zorunda değil di mi?

canım kac yasındasın bılmıyorum ama ,hayatını yasama sebebını sadece bı ınsana baglayacak

kadar ceresız olmana anlam veremedım .daha once de o ınsan ıcın olmek ıstemıs haplar ıcmıssın .

canım bence psıkolojık tedavı gormen de fayda var

Son düzenleme:
anlaşılan yaşın küçük,ve sağlıklı kararlar alamıyorsun..kimse için değmez cnm..ve bu seninki bağımlılık sevgi değil...bırak öyle kalsın..

sana hayatı o mu verdiki o olmayınca sonlansın?? Burada bi ton insan yalanlar yüzünden boşanıyor ve biz hak veriyoruz ama kalk kendini pencereden at ya da karşındakini öldür demiyoruz...aklını başına al,toparlan ve gerçekten karşındakine hak veriyorsan ki vermen lazım sabret....üzerine gitme.....biraz soğusun ortam ve umarım birdaha böyle bir hata da yapmazsın....

doktora git canım kardeşim..şu raddeye geldiysen burda kimse yardımcı olamaz sana
önce kendini sevmeyi kendine değer vermeyi öğreneceksin
birini sevmekle ona bağımlı olmak arasındaki farkı öğreneceksin
tek başına da ayakta durabilmek için çaba göstereceksin
yoksa en küçük bir sorunda yine içersin ilaçları bu kısır döngüden hiçbir zaman kurtulamazsın

insan kandırılmayı hazmedemez..sende affet diye ısrar ettıkçe azalan değerin sıfıra vurur..

ısrar etmeyı bırakacaksın..madem senınle hala muhatap oluyor bu ınsan demekkı değiyorsun.. ama sen ısrar ettıkçe ölüyorum bıtıyorum dedıkçe sen sıfırsın onun ve başkalarının gözunde..

ölmeyeceksın..hayatında kendınde fark yaratacaksın.. sen doğruları soylemekten önce kendın bır doğrulacaksın..

yalan soyledın,bırını kırdın..ama öldüm bıttım salya sümüğüyle değer kazanılmaz..bı once kendıne gel..

bı hata yaptın dıye silmemişki adam hala muhatap oluyorsa sen ona dua et..

kendıne bak.kendını eğit, başkasına değil önce kendıne zaman ver..

hem merak etme sendekı dğşimi senden önce farkeden olur..

kendi şansını kendin oluştur. yalan söylemeyeceğim diye kendini savunma ona bunu göster. sessiz tepkisiz kal.
hem anlamam ki insanları yani sen ölünce ne oluyor? istediğini elde edemiyorsun ki, bari kal da kendine şans ver. bir şeyler yapmak için çabala. yalansız bir hayat kur kendine. öldüğün zaman (ki sen kendini değil şansını öldürürsün) sadece yalancı ölmüş derler.
ama hayata yapışır ve çabalarsan SENİ YANLIŞ TANIMIŞIM derler.

canım öncelikle ilaç içme gitme fikrini falan tamamen aklından çıkar
şunu düşün ki insanlar bu hayatta neler yaşayıp nelerle yüz yüze geliyorlar inan seninki çok ufak kalır yanlarında
bende sevgilimle böyle sorunlar yaşadım zamanında halada güven sorununu tam olarak aşmış değiliz (şimdi ayrıyız)
bence bunu ona hemen gösteremezsin zamanla olacak bu güçlü ol yalanı bırak

Sacmalama senin yaptigin aferdersin ama aptallikdan baska bir sey degil !

O kimki sen onun icin hap icip kendini öldürmeye kalkiyorsun ?!
Hani yaptinda geri geldimi birde gidicem yazmissin.
Kendinizi bir oglan icin bu kadar düsürmeyin lütfen.
Ne tür bi yalan söyledin bilmiyorum ama kendi yaptigin sey yüzünden canina kiyman sacmalik Allah sana o cani bir oglan icin öldür diyemi verdi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…