dayanamıyorum artık:(kıskançlıkla başım dertte

tatli_telasss

Guru
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2014
80
131
293
Merhaba ablalarım.sizlerin görüşlerine ihtiyacım var.erkek arkadaşımla sözlendim.kısmetse yakında nikahimiz olacak.yalnız benim büyük bi derdim var.erkek arkadaşimla ne zaman dışarı çıksak sürekli bakışlarını kontrol ediyorum acaba kadinlara bakiyor mu diye.artik disari cikmak istemez oldum.ve hep sorun cikariyorum bunu icimde tutamiyorum.bir kac kez baktigini gördüm ondan sogudum.uzaklastim.konustugumuzda fark etmeden bakmis olabilcegini soyleyip duruyor.hatirlamiyorum diyor.ama ben artik dayanamiyorum.ne yapmaliyim Bana yardimci olun lutfen...

Soğuduğun kişiden ayrılmak daha kolay olmaz mı?

İnsanlar yolda yürürken etrafa bakabilirler. Bu doğaldır. Abartmışsınız bence. Bu kadar sıkarsanız ilişkiniz açısından iyi olmaz.

Sonunda muhtemelen oda sıkılır kendinizi düzeltmeye calıs normalda yolda yururken bakıyor insan ister istemez kotu bi niyet yok bunda

Canim bende senin gibiydim....
Zamanla biraktim bu huyumu...
Ne yone baksa esim hemen gozlerinin icine bakardim kime bakiyor diye...
Evlendikten sonra yok oldu gitti :)

Kendine güvenmeyi öğren önce.
Kendine güvenmeden bu durundan kurtulamazsın ve emin ol bu özgüven eksikliğini fark eden erkeğin totosu gökdelenleri geciyor.
Şımartmayın erkekleri bukadar
Ben bile güzel bi hatun gördüğümde dönüp bakıyorum insanız reflekslerimiz bu o anlarda faklı şeyler düşün sözlüne belli etme kıskandığını

Gecer mi evlendikten sonra gercekten.bu cok kotu bir huy.gezmelerimizden keyif almiyrm hic.
Canim ben ozellikle sunu fark ettim..
Bayan olarak biz bile saga sola bakmiyor muyuz....
Hani birazda empati kurarak bu davranisimin ne kadar da sacma oldugunu anladim diyelim... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…