• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dayanamıyorum yardım edin

kadın kocasını seviyo dövsede sövsede bizde adama kızıyoz buradan

burası neden var neden yorum yazıyorsunuz
cevap yazmayan neden hemen suclanıyor
neden ona cephe alınıyor
amacınız ne
asıl ben size bu yazlıardan kızgınım
bilip bilmeden ne kadar atmaya meraklısınız
evt yazıları silmeye calıstım ama beceremedim çünkü iz kalsın görüp üzülmeyeyim istedim
içiniz rahatlayacaksa bosanma davam acıldı
adli tatil nedeni ile eylül 15 de durusmam var
lafım boş keseden atıp tutup sinirimi bozanlara bir daha da girmem bu siteye
kin ve nefretle yazmaya ne meraklı kadınlar varmıs
insanca yorum yazanlardan Allah razı olsun
diğerlerini de Allah ıslah etsin

Sen boşanıyorsun diye neden insanlar rahatlasın ki? Olayı bilmiyorum silmeyi becerebilmişsin çünkü ama buraya sıkıntını yazıyorsan her türlü yoruma açık olacaksın arkadaşım. Olumluya,olumsuza,saçmaya... Hem derdini paylaşıp,yorum isteyip hemde tepki gösterenlere şaşırıyorum. Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin. Kötü şeyler yaşıyorsun anlıyoruz ama buradaki insanlar sorumlu değil senin yaşadıklarından...

ben zaten sorumlu demedim ama bir iki yorum öncesine bakarsanız bosanmamam durumumda ne kadar tepki alabileceğimi acıkca görürsünüz
yok bosanmaz o
yok yorum yazdı kaçtı
ben buraya her dakka girip rapor vermek zorunda değilim
sorun bu
işim gücüm var benim günde 12 saat calısıyorum
bosanma davam var
ev tasıma telası falan filan
birde siteye bi bakayım dedim afra tafra

:) Neyse yaşadıklarınız zaten oldukça zor o yüzden daha fazla yormaya gerek yok diye düşünüyorum. Allah yardımcınız olsun. Sevgiler..

ALLAH yardımcın olsun..en kısa sürede kurtul bu adamdan..gençliğini böyle biri için heba etmeye değmez...

Back
X