Dayanamıyorum

eccem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2010
104
0
46
İstanbul
kendim içinden çıkamadım size danışıyorum kızlar..21yaşındayım üni.de okuyorum.pskolojim nedensiz yere alt üst oluyo ve buda beni çok üzüyo.nedensizce çevremdekileri kırıyorum,ne denirse ters tepki veriyorum,kimseye tahammül edemiyorum,yalnız sıkılıyorum,kalabalıkta insanlar üstüme geliyor sanki.napıcağımı bilemiyorum artık.ani çıkışlar yapıyorum,kendimi tutamayıp ağır laflar sölüyorum herkese,aileme,arkadaşlarıma,erkek arkadaşıma..nedensiz ağlama krizlerine griyorum kafamda bişey düşünüyorum ve kendi kendimin moralini bozuyorum.bazen yakınlarımın öldüğünü falan düşünüyorum,günlerce ağlamaya başlıyorum.aslında herşeyin farkındayım ama kendime hakim olamıyorum sonradanda çok pişman olup vicdan azabı çekiyorum.bunlara dayanamyorum artık :/:5:

evet çok takıyorum herşeyi.biri bi şey desin günlerce onu düşünüyorum.içinden çıkamıyorum.çıkmadıkça daha çok saçma sapan düşünceler doluyo kafamın içi:2:

canınm çocukluğunu, 21 yaşına gelene kadar yaşadıklarını bilemem ama sanki hayatında çok fazla üzülmüş yıpranmışsın gibi geldi. bence de psikolojik destek almalısın.
üniversitede okuyor olman büyük şans. orda ücretsiz seanslar yapıyorlardır başvurmalısın.

Maddi imkanın varsa (malum saat ücretleri biraz yüksek) ve psikologa gitmenin insana dair normal bir tedavi süreci olduğuna inanıyorsan, psikologa gidebilirsin...

eğer maddi imkanın yoksa ve ne psikologu ben delimiyim diyorsan , o zaman bir defter al kendine ve bütün hislerini hergün yaz.. çok faydalı inan bana.. :34:

Sevgiler...

yakın bir arkadaşım sizin anlattıklarınızla benzeşen bir durum içindeydi, farklı bir rahatsızlığı için doktora gittiğinde yapılan testlerde vucudunda olması gereken bazı vitaminlerin eksik olduğu ve bu eksikliklerin onda sizinde anlattığınız rahatsızlıklara neden olduğunu söylemişti doktoru, eksik vitaminleri iğne ve hap olarak kullandıktan sonra normale döndü, hem kendisi hem çevresindekiler rahatladılar.

Bende bekarken falan bu davranışlarda bulunmuşumdur bazen
Annem de hep bana:"sen galiba başına kül savuruyosun allah başına bir dert verir al sana uğraş der"derdi.
Canım sağlığın yerindeyse,ailen yanındaysa,e maddi olarak ta biraz iyiysen nedir bu isyan?
Şükretmeyi dene bence...Aşk yoksa hayatında o da etkileyebiliyor bazen...:69:

yakın bir arkadaşım sizin anlattıklarınızla benzeşen bir durum içindeydi, farklı bir rahatsızlığı için doktora gittiğinde yapılan testlerde vucudunda olması gereken bazı vitaminlerin eksik olduğu ve bu eksikliklerin onda sizinde anlattığınız rahatsızlıklara neden olduğunu söylemişti doktoru, eksik vitaminleri iğne ve hap olarak kullandıktan sonra normale döndü, hem kendisi hem çevresindekiler rahatladılar.
kesinlikle katılıyorum...vitamin eksikliği sinir bozukluğundan depresyona kadar sebep olabiliyor.ve yanlış bilgilendirme olmasın ama kuvvetle muhtemel bu b grubu vitamin eksikliğinde oluyordu,yanılıyor olabilirim ama,siz yinede bir araştırın.

tiroitlerine baktırmayı da ihmal etme canım , tiroit yetersizliği de yerli yersiz sinirlenmene , depresyona neden olabilir

çikolata ye,
kendine güzel bi hobi edin.
düzenli spora git.
kitap oku seni mutlu edecek şeyler.
:34:

hepiniz sağolun. bende pskoloğa gitmeyi düşünüyorum ama erteliyodum hep kendim üstesinden gelmeye çalışarak.ama en iyisi destek almak sanırım.tanımadığım insanlarla konuşmayı sevmem ama denemekte yarar var. çok mutsuzum böyle..:2:

bende psikolojik destek al derim canım yada en azından insanlarla dertlerini paylaş içinde kalmasın manevi yöndende kendini güçlendir canım

bende psikolojik destek al derim canım yada en azından insanlarla dertlerini paylaş içinde kalmasın manevi yöndende kendini güçlendir canım

en büyük sorunumda o kimseye bişey anlatmıyorum yapımda var hep içime atıyorum en yakınlarım bile bilmez :/

Back
X