Gençliği mimi yaktım ben ? Hayatımı mı bitirdim ? Naptım ben ? Bi önceki konumu okuyabilirsiniz. Kaynanam denecek fesat fellak kadın artık son damla oldu. Takı setimi satmış inanın hiç umrumda değil. Zerre kadar maddiyata değer vermedim ben. Dün düğüne gidildi damadın ailesi yoktu istemiyolardı gelini damat 6 bilezik taktı bzde samimi olarak tanırız hepsini bende belki sahte olabilir dedim. Ama bunu içimde bi fesatlıkla söylemedim. Kaynanam gelirken arabada burcu pek iyi bilir öyle fenalıkları gibi abuk sabuk konuştu zaten takı setimi satmasına sinirliydim.Anne sende beni fesat fellak biri yaptın dedim , eve geldik bılaşığa girdim hemen eşimde berbere gitti.Geldi konusmaya basladı , inanın karnımda iki tane günahsız sabi ağzımı acıp tek kelime etmedim. NE İYİ NE KÖTÜ bişey söylemedim. Aşşa indim orayı topladım uzandım hemen eşimi aradı bende aşşadan duyuyorum diyoki ; oğlum hadi gel babana pasta kescez o zaten bizim aile toplantılarımıza pek katılmaz. Homurdandı homurdandı yattı
Ağzımı açmadım ben vicdansız ve merhametsiz namaz kılıosun hiçmi utanmıyorsun yalan söylemeye ne istiyosun benden ? Napıyorum ben sana
Bela okudu durdu kızlar yemın ederım kulaklaarımı tıkadım hayatımda ilk defa dişlerimi sıkarak uyuyamaya çalıştım eşimede mesj attım ben annene hiç bişey solemedım allah belamı versınki dedim. Oğlunun mutluluğunu isteyen kadın bölemi yapar dedim ? Kızlar gidicem artık anneme dayanamıyorum bütün bu haksızlıklara yalanlara ve hep haksız çıkmaya bıktım... Dinlenmeyi özledim.. Hizmetçilikten bıktım ... Sevgisizlikten bıktım artık..