Sana neki elalemin takisina tokasina yorum yapiyosunuz once siz kendi maliniza sahip cikin
SENİN COGUGUN YOK KARSINDA ADAMIN ASABINI BOZMA .... Zırtlan

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sana neki elalemin takisina tokasina yorum yapiyosunuz once siz kendi maliniza sahip cikin
SENİN COGUGUN YOK KARSINDA ADAMIN ASABINI BOZMA .... Zırtlan![]()
Gençliği mimi yaktım ben ? Hayatımı mı bitirdim ? Naptım ben ? Bi önceki konumu okuyabilirsiniz. Kaynanam denecek fesat fellak kadın artık son damla oldu. Takı setimi satmış inanın hiç umrumda değil. Zerre kadar maddiyata değer vermedim ben. Dün düğüne gidildi damadın ailesi yoktu istemiyolardı gelini damat 6 bilezik taktı bzde samimi olarak tanırız hepsini bende belki sahte olabilir dedim. Ama bunu içimde bi fesatlıkla söylemedim. Kaynanam gelirken arabada burcu pek iyi bilir öyle fenalıkları gibi abuk sabuk konuştu zaten takı setimi satmasına sinirliydim.Anne sende beni fesat fellak biri yaptın dedim , eve geldik bılaşığa girdim hemen eşimde berbere gitti.Geldi konusmaya basladı , inanın karnımda iki tane günahsız sabi ağzımı acıp tek kelime etmedim. NE İYİ NE KÖTÜ bişey söylemedim. Aşşa indim orayı topladım uzandım hemen eşimi aradı bende aşşadan duyuyorum diyoki ; oğlum hadi gel babana pasta kescez o zaten bizim aile toplantılarımıza pek katılmaz. Homurdandı homurdandı yattıAğzımı açmadım ben vicdansız ve merhametsiz namaz kılıosun hiçmi utanmıyorsun yalan söylemeye ne istiyosun benden ? Napıyorum ben sana
Bela okudu durdu kızlar yemın ederım kulaklaarımı tıkadım hayatımda ilk defa dişlerimi sıkarak uyuyamaya çalıştım eşimede mesj attım ben annene hiç bişey solemedım allah belamı versınki dedim. Oğlunun mutluluğunu isteyen kadın bölemi yapar dedim ? Kızlar gidicem artık anneme dayanamıyorum bütün bu haksızlıklara yalanlara ve hep haksız çıkmaya bıktım... Dinlenmeyi özledim.. Hizmetçilikten bıktım ... Sevgisizlikten bıktım artık..
![]()
SENİN COGUGUN YOK KARSINDA ADAMIN ASABINI BOZMA .... Zırtlan![]()
dah önceki konunuza baktımda; ben sizin gibileri anlayamıyorum...
herşeyi bir yana bıraktım,kv falan ,siz hamileyken eşinizden dayak yemişsiniz,hem de bir değil..eşinin saygısı olmazsa insana kayınvalidenin olur mu???
anneniz arkanızda ,daha neyi düşünüyosunuz gitmek için??sizi daha ne kadar aşağılayabilir??
karnınıdaki bebeklerse düşündüğünüz anneniz yanınızda,böyle adamla aynı evde o çocuklar ne şartlarda ne mutsuzlukla büyüyecekler?? ne olur azıcık mantıklı düşünün..yazık o çocuklara kıymayın..
Allah rızası için,şu kk da bir tanesi de çıkıp yazsın ki,dayak aşağılama yüzünden eşimden auyrıldım,çocucuğumu yalnız büyütmeye razıyım yeter ki,lokmam huzurlu olsun diyen...vallahi yardım edeceğim elimden geldiğince..
yeter kadınlar artık gözününüzün önüne bakın,çocuklarınıza sahi,p çıkın yazık o bebelere...
Kullandığınız kelimelere dikkat edin! Doğru söylemiş, size ne milletin takısından! Kayınvalidenizle sizin aranızda pek bir fark yok gibi.
Sen herşeye muhalefet olmasan olmazdı zaten![]()