Kizlar bir önceki konumu okuyanlar bilirler. 1 aydir sevgilimle sorunlarim vardi benden bir seyler gizledigini farkettigimden beri huzursuzdum. Diger konumda bunlari ayrintili yazmistim zaten. Daha fazla dayanamayip ayrilmak istedim ve telefonlarima cevap bile vermedigi icin bir mesajla ayrildim. Mesajima da cevap vermedi haliyle. Bu nasil bir insanlik aklim almiyor. 3 yilimi paylastigim insan simdi nasil bu sekilde davranabiliyor. Hic mi inanamiycaz seni seviyorum diyenlere. Ve ayrilik mesaji atip onu hayatimdan cikardigim gun yegenim onunla konustugunda demis ki ona inat beni aldatmakla sucladigi icin hayatima baskasini aldim. Yani 1 gunde mi yapti bunu? Ya da ben onu sessizce hayatimdan cikardigim icin canimi yakmak icin mi soyledi? 6 gun oldu ve artik dayanamiyorum. Face profilini twitter hesabini hepsini dondurdu.
Her sey butun belirtiler beni aldattigini hayatinda baskasi oldugunu gosteriyor ama buna inanmak istemiyorum. Kabullenmek cok zor. Her gecen gun biraz daha zor gelmeye basladi kabullenmek. Yorumlariniza ve desteginize cok ihtiyacim var kizlar.
Her sey butun belirtiler beni aldattigini hayatinda baskasi oldugunu gosteriyor ama buna inanmak istemiyorum. Kabullenmek cok zor. Her gecen gun biraz daha zor gelmeye basladi kabullenmek. Yorumlariniza ve desteginize cok ihtiyacim var kizlar.