• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dayanamiyorum!!!

duygu_28

uğur böceğim
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2011
210
3
68
Gaziantep
Dayanamiyorum artik hayata insanlara hicbiseye tahammulum kalmadi cama cikip birakasim geliyo kendimi boşluğa
Esim gecen gece gec gelicem dedi sabah evden cikti eve aksam onda geldi tabi ben bekler nasilsa.. dun aksam eve geldi yrmek yedi arkadasi aradi gidip gelcem dedi bi aradi gec gelicem tabi ogluda bekler nasilsa bugunde baska bi arkadasini cagirmis adam karisi ve cocuklarini birakicak bize esimle cikacak disari ! Hemde bi tek pazarimiz oldugunu aksamlari eve gec gelmemesi gerektigini oglunun her seferinde babam geldimi demelerini anlattigim halde.. dayanamadim tabi bu kez kiyameti kopardim ben onun memleketindeyim bitek arkadasim bi akrabam dahi yok yapayalnizim isimdende etti beni kaldim dort duvar arasinda napicami sasirdim oglunu aldi ben bagirinca gitti sabah daha gelmedi kahvaltiya. Ben hala aç, odaya tikildim iki goz iki cesme.. napsam diyorum napsam arkadaslarinin isi bile bizden onemliyken ben o zaman kendime napsam kime dert yansam kimden aman dilesem anlamiyo dinlemiyo bildigini okuyo biktim bezdim ben canimdan ya

Ona ihtiyacınız olduğunu, beraber vakit geçirmek istediğinizi söylediğinizde ne diyor?

Benim babamda böyleydi bu zamanları çok arıyacağını söyleyin bence oğlunuz kaç yaşında

senin öylece onu beklediğinden o kadar emin ki. sende kocan dışında bi ortam kursan kendine. arkadaş edin çık gez dolaş sosyalleş biraz.

bu eşler ne kadar düşüncesizler yaa..hiç üzerine gitme soğuk olduğunu tavrını anlasın o konuşmak istesin seninle..sende kafanı dağıt konu komşu edin arkadaş edin çık dışarı gez..böyle hayat geçmezki dört duvara afedersin kedi köpek koysan o bile durmuyo kaçacak deliği buluyor..bence önce kendini düşün sen kendini düşününce eşine dank eder zaten meraklanma.

Neden bu saate kadar aç bekliyorsunuz? Madem gitti, bakıyordur başının çaresine. Karnınızı doyursanıza? Sürekli ağlayıp kendinizi odalara kapatarak nasıl bir çözüm bulabilirsiniz ki; mümkün değil.

Neden bu saate kadar aç bekliyorsunuz? Madem gitti, bakıyordur başının çaresine. Karnınızı doyursanıza? Sürekli ağlayıp kendinizi odalara kapatarak nasıl bir çözüm bulabilirsiniz ki; mümkün değil.
Di yani, hazir cocugu da almis. Cik gez, bir yerde kahvalti yap, alisveris merkezi dolas, dondugunde asil o dert etsin, nerede bu acaba tek basina diye.

Ah cnm bende bugun hemen hemen ayni dertten konu actim. Ne yapariz bilmem bende yanlizim annemler 2 saat mesafede. Nasil degisir bu adamlar

Dayanamiyorum artik hayata insanlara hicbiseye tahammulum kalmadi cama cikip birakasim geliyo kendimi boşluğa
Esim gecen gece gec gelicem dedi sabah evden cikti eve aksam onda geldi tabi ben bekler nasilsa.. dun aksam eve geldi yrmek yedi arkadasi aradi gidip gelcem dedi bi aradi gec gelicem tabi ogluda bekler nasilsa bugunde baska bi arkadasini cagirmis adam karisi ve cocuklarini birakicak bize esimle cikacak disari ! Hemde bi tek pazarimiz oldugunu aksamlari eve gec gelmemesi gerektigini oglunun her seferinde babam geldimi demelerini anlattigim halde.. dayanamadim tabi bu kez kiyameti kopardim ben onun memleketindeyim bitek arkadasim bi akrabam dahi yok yapayalnizim isimdende etti beni kaldim dort duvar arasinda napicami sasirdim oglunu aldi ben bagirinca gitti sabah daha gelmedi kahvaltiya. Ben hala aç, odaya tikildim iki goz iki cesme.. napsam diyorum napsam arkadaslarinin isi bile bizden onemliyken ben o zaman kendime napsam kime dert yansam kimden aman dilesem anlamiyo dinlemiyo bildigini okuyo biktim bezdim ben canimdan ya
Aman, öncelikle camdan uzak durun. Böyle şeylerin iması bile kötü.

Eşiniz sizin onun için yaptığınız fedakarlıklardan şımarmış. Evinize karşı sizden beklediği sorumluluğu belli ki kendinden beklemiyor.

Bence yeni bir şehir, yalnızlık ve iş ortamından kopmak sizi yıpratmış. Belki daha tahammülsüz olmuşsunuz. Haklısınız.

Yeniden çalışmaya başlamanız mümkün mü? Oğlunuzu yarım gün için bile olsa kreşe verip kendinize vakit ayırabilir misiniz? Siz de yavaş yavaş kendinize evinizin dışında bir dünya kurarsanız, her akşam sekize kadar kocanızı beklemek belki bu kadar zor gelmez.

O gelmezse bile kurun sofranızı, yemeğinizi yiyin. Kendinizi odaya kapatıp ağladığınızı kocanız görmüyor ki. Önce siz kendinize iyi davranın.

Back
X