Dayanamıyorummmmm kızlarrr...

dayanamıyorum zaten ağlamadığım günüm yok 10 ay oldu ama hep aynı acı :( şimdi tekrar hamilelik için çabalıyorum yasağım yeni bitti sayılır daha doğrusu bitmedi ama ben bitirdim, tekrar anne olursam o zaman iileşirim ancak BU MÜBAREK GÜNDE RABBİM YÜZÜMÜZE BAKSIN TEKRARDAN SEVİNDİRSİN İNŞALLAH :16::16:

amin cnm dualrında benide an nolur :( :109::109::109:

Sabah kalktığımdan beri kötüyüm:((.oğlum hiç aklımdan çıkmıyor.en küçük bişey onu hatırlatıyor,:(((.çok özledim bebeğimi:(( Allah I'm güç ver sabır ver :((

Allahim hepinize guc kuvvet sabir versin. Cok zor yasadiklariniz. Yasayan bilir. Ben sizler kadar buyuk olmasada iki yavrumu karnimdayken kaybettim. Iki sefer kurtaj oldum yani. Pihtilasmadan kaynakliymis. Cok suksur Allahima suan 2.5 aylik kuzum koynumda uyuyor. Allahim sizlere de nasip etsin. Acilarinizi hafifletsin. Unutmayacaksiniz ama biraz da olsa hafifleyeceksiniz. Ben o iki bebegimin hamile oldugumu ogrendigim gunleri ile kaybettigim gunlerinde hala agliyrm. Duami edip onlara yolluyrm.

2 hafta önce kaybettim bebeğimiiii . Alışmaya çalışıyorum . Kimseeye üzüntümü belli etmek istemiyorum. Etrafa gülücükler saçıyorum. Ama ylanızken hep Ağlıyorum :14::14::14::14: Dayanamıyorum bebeğim yokluğunaaa. Çok güzl hayallerim vardı senin için. Hpsi yarım kaldı yavrum. En güzel beşikler en güzel arabalara bakıyordumm Alıcaktım sana hepsini Alamadım. Hepsinı bıraktın gittin annem . İçimde kocaman boşluğun yüreğimde yaran kaldı. Çok özledim seni hiç görmedim hiç duymadım sesini ama biliyorum dünyalar talısıydın sen. Seni çok seviyorumm anneeemmmmm :43::43::14::14::14::14:

Cnm allah sifa ve sabir versin. Uzmeyin kendinizi allah herseyin en iyisini bilir. Demekki boylesi hayirliymis diye dusunun. Rabbim yeniden benek sahibi olmak nasib etsin tum benek sahibi olmak isteyenlere.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Cnm allah sifa ve sabir versin. Uzmeyin kendinizi allah herseyin en iyisini bilir. Demekki boylesi hayirliymis diye dusunun. Rabbim yeniden benek sahibi olmak nasib etsin tum benek sahibi olmak isteyenlere.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Oyle tabi Rabbim herseyin iyisini bilir ama zor ne bileyim. Beterin beteri var cok sukur halimize daha kotuleri olabilirdi. Rabbin kimseyi evladiyla imtihan etmesin

Back
X