dayanilmaz baş ağrılarımin sebebi buymuş

kartnm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2015
97
44
3
34
Merhaba birkaç gün önce doktora gittim doktor kesinlikle güneş gözlüğü kullanmalisin dedi şiddetli baş ağrilarimin sebebi buymuş şimdi gözlük almayı düşünüyorum daha önce hiç kullanmadığım için nelere dikkat etmeliyim bilemiyorum bunun için sizden gelen yorumlara ihtiyacim var Tabi birde tesettürlü olduğum için gözlükleri bi türlü yakiştiramiyorum kendime şal kullandiğim için yanlardan açma yapıyor birde yüzüm elmas şeklinde nasil tıp gözlükler önerirsiniz yorumlarınızı bekliyorum

Yok artık 31 kişi görmüş sıfır cvp aşk olsun kizlar

nette online gözlük deneme programı vardı bir ara belki vardır hala. orda yüz tipine uygun olanı seçebilirsin.

deneme yapacaksın .. git bir gözlükçüye ..
elmas tip yüz nasıl oluyor?

Canim ilk önce geçmiş olsun . Gözlükçüye gidince yüzüne uygun gözlüğü seçersin zaten. Yani güneş işığının zararlarını yok edecek bir gözlük alırsın zaten. İşporta mal sakın alma. Zaten gözlükçü sana önerilerde bulunur.:KK39:

Elmaz yüze, pırlanta kenarlı gözlük gider, aşağısı olmaz.

Şaka bir yana da gözlüğün şekli değil işlevi önemli. Her gözlük size iyi gelmeyecektir. Güneşle ilgili hassasiyet varsa, gözlüğün yakışıp yakışmayacağına değil, UV ışınlarını emmeyen sağlık açısından iyi bir gözlük alma derdine düşseniz hakkınızda daha iyi olur....

Yüzlerce optikçi var, size onlar daha iyi yardım edecektir.

İşportadan gözlük almaya kalkmayın sakın. Bilindik bir marka olsun. Gözlüğe verilen paraya acımayın. Göz sağlığı çok önemli.

Yüzünüze giden gözlüğü deneyerek bulabilirsiniz ancak.

Uv koruması 4 ve üzeri olan, yansıtıcı camlı gözlüklere bakın.

elmas yuz sekli sanırım cenenin daha sivri oldugu yuz tipidir ama gozlukcuden gidip bakın yanınızda biriyle gidin ki fikir versinler size ama kaliteli bir gozluk almanız lazım

elmas yuz sekli sanırım cenenin daha sivri oldugu yuz tipidir ama gozlukcuden gidip bakın yanınızda biriyle gidin ki fikir versinler size ama kaliteli bir gozluk almanız lazım
Zaten kaliteli birşey almayı düşünüyorum baş ağrısı son bulsun istiyorum fiyatida çok fazla yüksek olmamalı en fazla yüzliraya verebilirim

İşportadan gözlük almaya kalkmayın sakın. Bilindik bir marka olsun. Gözlüğe verilen paraya acımayın. Göz sağlığı çok önemli.

Yüzünüze giden gözlüğü deneyerek bulabilirsiniz ancak.

Uv koruması 4 ve üzeri olan, yansıtıcı camlı gözlüklere bakın.
Tabiki de iş portamali istemiyorum ama en fazlada yüzliraya alabilirim marka tavsiyeniz varmi acaba

Elmaz yüze, pırlanta kenarlı gözlük gider, aşağısı olmaz.

Şaka bir yana da gözlüğün şekli değil işlevi önemli. Her gözlük size iyi gelmeyecektir. Güneşle ilgili hassasiyet varsa, gözlüğün yakışıp yakışmayacağına değil, UV ışınlarını emmeyen sağlık açısından iyi bir gözlük alma derdine düşseniz hakkınızda daha iyi olur....
Zaten alış amacım sağlık probleminin engellemek amaçlı zira bu güne kadar hiç kullanmadim görüntü için olsaydı zaten daha önce alirdim tabi sağlık için kullanıcam ama görüntüsüde kötü olmasa fena olmaz değil mi cvp için de çok teşekkür ederim :)

Yüzlerce optikçi var, size onlar daha iyi yardım edecektir.

Tabiki de iş portamali istemiyorum ama en fazlada yüzliraya alabilirim marka tavsiyeniz varmi acaba

100 liraya kadar malesef yok. Ama atasun optikte %50 indirim vardı. Hawk, vogue, rayban gözlükler 180-250 lira arası fiyatlarda. İyi bir gözlük için biraz daha fazla bütçe ayirmanizi tavsiye ederim. Çok uzun yıllar kullanacaksınız.

Şu an kullandığım vogue marka gözlüğü yedi sene önce 450 liraya almıştım. Hala sapasağlam.

Gozlukcuge gidip guzel bir gozluk secebilirsiniz. Ama 100 liraya kaliteli gunes gozlugu bulmaniz cok zor en ucuzu 200den falan basliyor.

Gozlukcuge gidip guzel bir gozluk secebilirsiniz. Ama 100 liraya kaliteli gunes gozlugu bulmaniz cok zor en ucuzu 200den falan basliyor.
Doktora daniştim marka vs nasıl birşey tavsiye edersiniz diye söylediği şey işporta mali olmasın dedi fiyatlari araştırınca biraz yüksek olduğu için dedim yazdirayim oluyorsa Dr bunun benim için mümkün olmadığını piyasada 80 - 90 lirayada koruması iyi olan gözlüklerin olduğunu söyledi bulunduğum yerde küçük bir yer olduğundan büyük gözlükçüler (atasun optik vs)yok maleseff yinede iki yere girdim geçen 100 liraya kampanyaya girmiş olan gözlükleri gösterdi tabi pek bi bilgim olmadığından almadim bi danisayim dedim

100 liraya kadar malesef yok. Ama atasun optikte %50 indirim vardı. Hawk, vogue, rayban gözlükler 180-250 lira arası fiyatlarda. İyi bir gözlük için biraz daha fazla bütçe ayirmanizi tavsiye ederim. Çok uzun yıllar kullanacaksınız.

Şu an kullandığım vogue marka gözlüğü yedi sene önce 450 liraya almıştım. Hala sapasağlam.
Keşke bu mümkün olabilse ama durumum bu kadar yüksek fiyatlı gözlük almaya uygun degil

Doktora daniştim marka vs nasıl birşey tavsiye edersiniz diye söylediği şey işporta mali olmasın dedi fiyatlari araştırınca biraz yüksek olduğu için dedim yazdirayim oluyorsa Dr bunun benim için mümkün olmadığını piyasada 80 - 90 lirayada koruması iyi olan gözlüklerin olduğunu söyledi bulunduğum yerde küçük bir yer olduğundan büyük gözlükçüler (atasun optik vs)yok maleseff yinede iki yere girdim geçen 100 liraya kampanyaya girmiş olan gözlükleri gösterdi tabi pek bi bilgim olmadığından almadim bi danisayim dedim
100 liralık gözlüğün koruması ne kadar iyi olur bilmiyorum . Biraz daha paranızı denkleştirip sağlam bir gözlük almanızı öneririm. Yıllarca kullanırsınız

Back
X